Tehnički kutak > Tuning skutera
benzinska sa 3 slova
Fare:
Pa dobro koliko si ti do sada puta tocio na INI kad kazes da stalno tocis na OMV i Tifonu? I da li si bas svaki puta imao isti problem? I gdje si tenkirao do prije par godina dok ni Tifon ni OMV nisu postojali u HR?
Znaci po tvome se prije Tifona i OMV nitko nije mogao voziti jer ne valja gorivo?!
robert:
negovorim da nisam tocio ili tocim gorivo na ***!
auto (opel vectra) trosi vise ali radi bez problema sa benzinom na ***, skuter ima probleme sa gorivom!
sa skuterom sam bio 2 puta na *** i 4 puta na tifonu!
--- Citat: robert - 17 Kolovoz, 2007, 00:57:13 ---
--- Citat: Fare - 17 Kolovoz, 2007, 00:51:51 ---Ovako, evo sad informacije iz prve ruke sto se tice goriva na INi jer ja tamo radim kao prodavac. Sto se tice vode u gorivu to svi zaboravite jer svaka, bas svaka benzinska ima sonde u rezervoaru koja mjeri kolicinu goriva, razinu vode i temperaturu goriva, tako da u svakom trenutku mozes provjeriti da li si dobio vodu u gorivu. Sonda ocitava podatke svakih 10 sekundi koji se vide na kompjuteru na samoj benzinskoj, a i u upravnoj zgradi u Zagrebu se preko interneta mogu spojiti na taj kompjuter i vidjeti te podatke.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
nema kompjutera ili sensora koji se neda manipulirati
Fare:
Ovako, prije bi ti ta vectra riknula zbog goriva nego skuter, tako da, nemoj pricat gluposti!!!
A sto se tice manipuliranja senzorima ako ti to mozes napraviti, dodji do mene pa cemo se dogovoriti, posto ja ne mogu jer imam sve moguce administratorske zabrane i ne mogu cak ni najobicniji program kao sto je MS Office (koji mi treba, a nemam ga) instalirati u komp, a kamoli nesto drugo!!!!
robert:
ako mislis da pricam gluposti onda dodi u zagreb i tankat ce mo na *** to sto vi zovete gorivo i onda ga probaj voziti!
jesam li igdje spomenuo prodavace?
Fare:
Vidim ja da ova rasprava vise nema smisla, ti imas svoja uvjerenja, ja svoja i tako mozemo u nedogled!!! :icon_thumright:
Poz!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju