Općenito > Generalno o skuterima

uvođenje strahovlade moderatora

<< < (2/4) > >>

enigma:
mislim da je ovdje prilično opuštena atmosfera. znaju se pravila foruma i mislim da nema previše vrijeđanja.

s obzirom da mi ne stignemo sve čitat, molim vas da prijavite postove za koje smatrate da nisu poželjni.

inače, dosta se spamira na ovom forumu, pa mislim da je čak i previše takvoga dozvoljeno.(ide u prilog opuštenoj atmosferi)

u svakom slučaju zahvaljujem na primjedbi, gledat ćemo na na takve stvari.

pitaNS:
ja mislim da su moderatori na ovom forumu taman opušteni kao i ceo forum...i ne bih ništa menjao!  :frajer:

gledam na drugim forumima kako padaju banovi zbog raznoraznih sitnica, izbacivanje članova s foruma i tako te stvari...(dobro ima i zaslužnih) dok ovde toga nema!!

Benjamin:
Budite sretni da je ovak kak je.Ja samo ljepo upozorim uvijek.Ali zato nikad nikog ne banamo bar do sada jos nije bilo potrebno a i nadam se da nece bit potrebno.

Ovaj forum je jako opusten i to je ok kaj se mene tice.Ali nekog reda mora bit.Ako bas sve dopustimo onda ce brzo propast i nece dugo ovakav ostat.

Za komentare i to imate carstvo za offtopičare tak da bas u aukciji nije to potrebano.

I da za one koji nisu primjetili da sam ja dotjerao cijeli podforum Aukcije/Oglasi u red.Jel prij ste piseli kak vam se sprdnulo kriz kras.Pa sam ja poceo komentirati s eladio da to bas nije uredu do nako napise smao auspuh u naslovu a ne pise jel kupuje ili prodaje.A sad malo pogledajte na kaj sad lici to.Ima napokon nekog reda i ja bi to tak dalje nastavio odrzavati.

Komentari su uvijek dobrodosli i pozeljni ali oni kaj misle vrijedati bolje da sute i nis ne pisu.

I jos nesto da nebi neki mislili da imam nesto protiv nekog to nije istina ja samo pokusavam na sve gledati jednako i nokog ne zelim diskriminirati.

Tolko od mene LP.

Tommek:
o fala banani da se netko sjetio spike moje od prije cca8mj,pa utjerajte svima koji se ne ponašaju kak treba...
sve spamere pokupit sa lica zemlje,nabijanje postowa i tako dalje...
naravno glupe teme zakljucat i stvar rjeshena...
owdje mozes nekom mamu j**** niko ti niš neče....

Mr J:
Ma mrcina ima novu pilu i odmah mora neke krivine izmisljati jer mu je sa motorom sve 5, inace bi pisao muke po motoru...

Covjek navikao da se stalno zali na nesto pa sada je i forum dosao na red  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Salim se... Mrc, koliko ja vidim MS je jako opusten forum i o tome smo i prije razgovarali, odvojili smo ozbiljne teme od ostalih, npr. mojskuter.com servis i slicne, no ako na ljude djelujes dosta agresivno onda se ljudima niti neda dolaziti na forum jer moraju paziti sto ce pisati i slicno...

Znam da kada netko napise neki problem ima sigurno ljudi koji bi znali odgovor a ne napisu ga jer nisu sigurni pa se boje da ih netko ne ismije, ili neznam sto...

Ovaj forum je od pocetka takav, samo nam je polako znanje raslo i to smo stavili "ad acta"...

Jedino bih predlozio Vlasniku sitea da stavi poucne clanke na portal, kao izbornik... (mislim na tuning i opcenito, rega, kupnja, voznja...)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju