Općenito > Generalno o skuterima
uvođenje strahovlade moderatora
eladio:
--- Citat: Mr J - 16 Kolovoz, 2007, 17:36:30 ---Jedino bih predlozio Vlasniku sitea da stavi poucne clanke na portal, kao izbornik... (mislim na tuning i opcenito, rega, kupnja, voznja...)
--- Kraj citata ---
primljeno na znanje :icon_thumright: :frajer:
inace obozavam ove skandalozne vlatka pokos naslove :rofll:
sve u svemu, tresla se brda, rodio se mis :toothy9:
klasicna frustracija nakon onakvog loseg rezultata , a dobre igre dinama jucer :toothy11:
Doomsday:
Oli bi moderatori tribali nešto ka i radit...? :icon_scratch:
:toothy9:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 16 Kolovoz, 2007, 18:18:28 ---Oli bi moderatori tribali nešto ka i radit...? :icon_scratch:
:toothy9:
--- Kraj citata ---
:rofll: a jesii Dooms glavni :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:
Ja sam slučajno glasovao DA tako da možete jedan glas računati manje za DA, a jedan više za NE :toothy3:
Inače, atmosfera je super na ovom forumu, iako nisam na dosta njih regan ali sam ih dosta pregledavao i mogu slobodno reći da je ovo prvo mjesto di se stvarno ljudi upoznavaju i druže, čak i preko običnog postanja po forumu...
Što se tiče spammanja dosta se brzo rješava, iako bi ipak da se malo samo više gleda na dio sa aukcijama - da ima samo posteve vezane uz tu temu, a na kupnji tj prodaji samo postavi oglas i odmah zaključa tema jer se dalje cjenkanje može obavljati preko pm-a ili msn-a, icq-a itd... malo je ipak neugodno se cjenkati a da svi vide... znači samo oglas i na kraju još jedan - prodano/kupljeno.
A ovo što se tiče vrijeđanja - to nitko ne želi vidjeti na forumu ali nekad je i dobro ostaviti da se netko ispuca - ako je s razlogom, tako se poslije smire strasti za stalno, a ne tipa bann, ali naravno sa trenutačnim upozorenjem svih posvađanih..
Ostalo je sve za 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
E da, i super je stvar što netko na osnovi iskustva i znanja može postati mini moderatorom ili čak moderatorom, a ne da se ekipica odredi i drži svoju diktaturu, svaka čast na tome :D
marko.p:
ma dajte ljudi,forum je super,da je kakva napeta atmosfera pola nas uopče nebi posječivali forum....
....evo primjer mene,na SS sam se rega pola godine prije nego na MS,i na SS imam 7 postova a ovdje više od 300...
....na SS imam 5 sati provedeno na forumu a ovdje 3 dana i 20 sati.......mislim da to sve govori....
.....a šta se tiče vrijeđanja,neke članove stvarno treba malo spustiti na zemlju,jednog člana(svi znate ali neču imenovat) su več nekoliko članova a dva žestoko izvrijeđala,sigurno ne bez razloga,i sam sam mislio ali nisam iz pristojnosti jer ne diram u g#vn% jer onda još jače smrdi...
.....ništa nebi mjenjao,oglase ste več sredili i to je to....
ivanm:
oni koji su osnovali SS više ga uopće ne posjećuju, moderatori su ostali nekolicina dečki s Britanca, eventualno Remeta i Markuševca, ali dosta njih je zagriženih tunera, ak ne voziš piaggio ili eventalno minarelli nisi za ništa..
neki voze trke...
ovo je općenitiji skuter forum, ima od svud ljudi, sa svakakvim skuterima i uopće nije važno koliko idu bitno je da vole skutere i to je to..
al da i tu treba reda, treba, jer većina članova ima <18 god znači neizgrađene ličnosti..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju