Općenito > Generalno o skuterima

uvođenje strahovlade moderatora

(1/4) > >>

mrcina:
ovako imam prigovor ne samo na moderatore več i na registrirane korisnike ovog foruma.

prigovor se sastoji od toga da gospoda moderatori nebudu uskogrudni i kruti prema malo spama u temema ali prema bezobraštini i nepristojnosti da.

nesmije se dogoditi da neko nekome nešto opsuje ili da ga direktno izvrijeđa.

konstruktivne rasprave treba  dopustiti pa čak i na aukcijama/oglasima jer na taj način možese doči do prave cijene a ne napuhane što se kod nas

u rh često dešava.

pošto sam fulao grupu premijestite ju u opčenite diskusije a ne u offtopic jer ovo nije offtopic več povezano sa korisnicima ovog foruma koji ovdje

mogu napisati primjedbe.

nije uredu da neki koji ne prolaze na SS-u i od tamo su izbačeni ovdje pokušavaju uvoditi semitizam prema drugim korisnicima kao i strahovladu pa

da korisnici nemogu izreči svoje mišljenje.

Benjamin:
Ja neznam o cem ti pricas.Al dobro.

Ali dja smoa pogledaj post od Kiche.Kod njega ne da ste svi spamali i offtopic pisali nego i vise od toga.Tema se razvukla preko 3-4 strane.I sad netko dode i m mora sve prelistati da vidi jel kicho sta napisao novo spustio cijenu ili tka nes.Pa ja vec poludim kad vidim dvije strane i moram polako listati da vidim jel ima promjena u cijeni ili tak,a da ne pricam onda jos kad netko vidi to sve odmah se predomisli i odustane od kupnje.Bar je to moje misljenje.

ZG Hrc:
Neznam kak je na SS jer nisam regan tamo...

Al kaj se tiće "strahovlade moderatora"...mislim da je ovdje nema...al nekog reda mora bit...

Zato je moj odgovor NE...

NEOs:
Da, ali ovaj forum je malo drukciji od drugih, tu je atmosfera opustenija. Mislim da je Benjamin malo pretjerao, zasto samo on uvodi red i strahovladu. Neka se ugleda na ostale moderatore koji odlicno obavljaju svoj dio posla :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:
bokte pa ovo nije ni blizu SS...na ss je ugl zg ekipa i to je neposteno...vamo kolko vidim ima moderatora iz svih djelova HR

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju