Općenito > Generalno o skuterima
uvođenje strahovlade moderatora
mrcina:
--- Citat: Mr J - 16 Kolovoz, 2007, 17:36:30 ---Ma mrcina ima novu pilu i odmah mora neke krivine izmisljati jer mu je sa motorom sve 5, inace bi pisao muke po motoru...
Covjek navikao da se stalno zali na nesto pa sada je i forum dosao na red :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Salim se... Mrc, koliko ja vidim MS je jako opusten forum i o tome smo i prije razgovarali, odvojili smo ozbiljne teme od ostalih, npr. mojskuter.com servis i slicne, no ako na ljude djelujes dosta agresivno onda se ljudima niti neda dolaziti na forum jer moraju paziti sto ce pisati i slicno...
Znam da kada netko napise neki problem ima sigurno ljudi koji bi znali odgovor a ne napisu ga jer nisu sigurni pa se boje da ih netko ne ismije, ili neznam sto...
Ovaj forum je od pocetka takav, samo nam je polako znanje raslo i to smo stavili "ad acta"...
Jedino bih predlozio Vlasniku sitea da stavi poucne clanke na portal, kao izbornik... (mislim na tuning i opcenito, rega, kupnja, voznja...)
--- Kraj citata ---
A JEBGA MORAM I JA MALO NA DOPUST NEČU NON STOP KONJA DA KOMENTIRAM sad ste svi vi naredu ima da vas postrojavam ko u propaloj JNA i da stupate po mom ritmu
jedan,dva,jeda,dava,ide vojska forumska
pitaNS:
tačno tako ivane slažem se s tobom, da je najbitnije da svi vozimo scootere i da ih volimo i to je to...
Na ovom forumu sam video ''par'' bljuvotina i vređanja i bili su totalno bez pravog osnova-znači prdenje u prazno tako da to nisam ozbiljno ni shvatio..
Svi treba da smo maximalno opušteni, ne kažem da ne može da ti se desi da te neko iznervira, ali nek to bude razgovor sa stavovima a ne vređanje....
svima sve najbolje želim!!! :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju