Nekako sam i mislio da na tako nesto aludiras i to lagano ispod pojasa , sto je ocito neka navika svih vas tamo u savezu, ali ovdje nema takve potrebe pricati jer smo svi na istoj strani.. svi zelimo da bude bolje, zar ne ?
Evo ti za pocetak jedna interesantna "izreka" , sto je meni davno rekao profesor iz latinskog , dakle 10 dana prije nam najavljuje ispit i kaze "..ako ste sad poceli uciti za ispit , kasno je!"
A ti vidi sta sam mislio s time reci..
Dakle, ako ova sezona treba propast, neka propadne...
Ako samo na ovom forumu ima 20x vise potencijalnih vozaca, nego sto ih je bilo na ovoj zadnjoj trci, onda se malo zapitaj o cemu se tu radi..
Postoji ovaj portal i forum, postoje i drugi portali.. Ja osobno znam jos vrlo interesantne redakcije, mozda bi u tu mogao pomoci ? hm ?
Da, neki ce objaviti danas samo 1 redak, sutra mozda opet, ako bude srece kroz 3 mjeseca mozda dobijes i dva retka.. I u cemu je tu problem ?
najbolje takve odjebati ?
Pa evo decki su bolje organizirali voznju neki dan nego ovo sto se desava sa skuterima :
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,29890.0.htmli vjerujem da ce drugi put biti jos bolje organizirano s njihove strane..
Ja sam osobno pozvao na sastanak svojevremeno decke, pomogao sam nekim deckima da nadju sponzore za opremu, cak sam jednom decku pomogao da dobije skuter i nesto novaca da ga pokusa uciniti konkurentnim (sto je nazalost ipak bilo tesko..) Mnogi su pomogli i daleko vise, dakle tu i tamo se volje moze naci,..
Dan danas svi vozaci znaju da ce dobiti ful medijsku pokrivenost sto se MSa tice..
To sam sve odradio usputno , obavljajuci neke svoje stvari, u dobroj volji .. i nisam jedini koji bi tako nesto ucinio..
Do neki dan se nisam previse bazirao na sponzore, ali s obzirom na posjecenost i potrebu za vlastitim serverom koji je skup, morao sam nesto i po tom pitanju uciniti, i zamisli, u sred ove krize, uspio sam osigurati server za ne jednu nego dvije godine..
Treba se boriti, a ne cekati.. Treba osmisliti realan projekt, a ne nabadati s pravilima, poigravati se s vozacima , rusiti vlastiti image i reputaciju , gubiti sponzore i bez pokusaja trazenja novih i novig , s ratom u medijima umjesto u simbiozi biti s medijima, te bez gledatelja..
Puno toga imam za reci, ali toliko je ovo siroka tema, da te razumijem i ne potcjenjujem ,
ali vjeruj mi da nisam klinac koji teoretizira, nego se nesto malo ipak kuzim u sve ovo ..
I da, nikad nisam bio pozvan , niti me ikad itko trazio da pomognem koliko mogu.. A
dnevna posjecenost MSa je 4000 vizitora koji pregledaju 50000 stranica..
Toliko o tome...
Da bavit cu se organizacijom , ali ne trka, vec imam neke svoje projekte , ali o tom po tom kad dodje vrijeme za to, nece to tako brzo...