Tehnički kutak > Garaža
Moj mali ZIP SP
J.U.R.C.A:
svaka cast!
bilo bi zalosno da ne pali na zub ;).
sto se tice tresnje sam sam se odlucio na tu varijantu(lezaji u bloku) jer volim da mi je motor kruci. sto se tice pustanja volana to ide sve ravno neznam na kog si mislio s tim ?
2TDottore:
ja nisam za lezajeve u bloku jer po meni uz kvalitetan zadnji amortizer i sve dobre selene toe nepotrebno na zipu...a cim vise selena to manje vibracija....
nisam mislio na nikog....nego samo velim sta se tice pustanja volana da je ok slozeno i da je zadnji kotrac u centru i u ravnini sa prednjim i da motor ne vuce u stranu....
D.A.N.C.E.K.:
Bezveze se tu prepucavate ko djeca :D...rade svaki u svoju garazu brzo ce doc ljepo vrjeme pa ce se sve vidjet na marofu :) zato sve poslozite imate dosta vremena a ne da se onda tam izvlacite joj trokira mi motor nije to kak je prije islo itd itd.. :hello:
2TDottore:
ne prepucavamo se nego izmjenjujemo misljenja....xD....ja nemam kai delat u garazi osim gledat u zipa jer je spreman za sezonu.....ti bi mogo se malo primit posla jer ti je zip u atomima.... :P
duje87:
--- Citat: D.A.N.C.E.K. - 28 Studeni, 2010, 14:40:04 ---Bezveze se tu prepucavate ko djeca :D...rade svaki u svoju garazu brzo ce doc ljepo vrjeme pa ce se sve vidjet na marofu :) zato sve poslozite imate dosta vremena a ne da se onda tam izvlacite joj trokira mi motor nije to kak je prije islo itd itd.. :hello:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: ovo mi je nekako poznato odnegdi :laughing6: :laughing6: :laughing6:
dottore,onda koliko san ti dilova proda,mos slobodno stavit nalju sponsored by duje parts :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju