Tehnički kutak > Garaža
Moj mali ZIP SP
2TDottore:
evo posto mi se nije dalo otvarat temu u projektima na nagovor nekolicine ljudi sa foruma i sire odlucio sam stavit slike svog malog zipa da vidite kak je to zgledalo prije dok je dosel kod mene i kak bu to otprilike zgledalo sada....
znaci kad je zipolina dosla k meni bila je u polini bojama i zgledala je ovako...
a posto sam u medjuvremenu odlucio da nebude ostala serijala sa eventualno nekim sitnim tuning dodacima kak je upocetku bilo planirano morao sam i promjenit boju a posto su svi tuning djelovi sad gore vise manje malossi bilo glupo da ostane u polini bojama makar mi je to bilo fora pa sam odlucio da sve kai je bilo plavo da na naglo postane crno uz neke sitne modifikacije....
i to je na kraju ispalo ovako....
vanjossi:
lijep zip ali mi je u polini kombinaciji bio ljepši :icon_biggrin:
e imam pitanje ova krpa ili sta je vec na grani od auspuha cemu sluzi? da se ne pregrijava grana ili?
2TDottore:
--- Citat: vanjossi - 24 Ožujak, 2010, 15:43:07 ---lijep zip ali mi je u polini kombinaciji bio ljepši :icon_biggrin:
e imam pitanje ova krpa ili sta je vec na grani od auspuha cemu sluzi? da se ne pregrijava grana ili?
--- Kraj citata ---
to nije krpa....toe azbest....i on sluzi da zadrzava toplinu a ne da ju odvodi....
fic:
mogo si neke orginalnije naljepnice smisliti :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: ;D ;D ;D
btw sviđa mi se zip :headbang:
vanjossi:
neznam sta je to, znaci azbest.fino. a zasto mora zadrzavat toplinu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju