Tehnički kutak > Garaža

Moj mali ZIP SP

<< < (26/26)

Edy46:
ruzan zipac ovo bi ja mjeno za bosnian  :cevapcici:  :laughing7: :laughing7:

sala mala,ljep zip,svidaju mi se boje jer je unikat,ono polini ima svaki 2 zip,vidia sam i redbull neki zipac ima kod mene ode ma hebeno nea sta,i pripazi na prijenos da se ne prehladi posto ima dosta propuha  :laughing7: :laughing7:

kilezg:

--- Citat: 2TDottore - 17 Travanj, 2011, 21:36:13 ---za utrke se zipovi sp koriste prvenstveno zbog svoje male mase s obzirom na vodeno hladenje,malog medjuosovinskog razmaka,odlicno uravnotezenog cijelog skutera i odlicne koncepcije prednje mono vilice koja cini ciklistiku samog skutera u kombinaciji sa dobrim prednjim i zadnjim amortizerom gotovo savrsenom za razliku od drugih vecih skutera

--- Kraj citata ---

i zato jer mu bb makša paše na šaraf  :laughing7:

J.U.R.C.A:
a kad se samo sjetim mario tvojih prica kako ce to biti nevozljivo , kako ce prejako za 10 cola kotac biti , kako ce ciklistika biti u kur*u ... steta sto to nisam snimao :=)

2TDottore:
sta se tice nevozljivosti na cesti i stazi tipa marof koja je siroka i ima puno dugackih ravnica zip180 je vozljiv i mozes ajmo rec izvuc maksimum iz njega ali ako se provozas po stazi tipa cakovec ili grin garden i slicne koje su uske i prakticki nemaju ravnice osim ciljne i dalje tvrdim da je zip180 prejak i da bi sa slabijim skuterom odvozio bolje vrijeme...sta se tice 10 cola kotaca 3.5x10 jos uvjek stojim iza toga da se nebi na njemu uspjela odvozit cijela utrka od nekih 15-ak krugova jer to su bivsi trkaci provjerili i isprobali sve kombinacije tak da ja njima vjerujem....a kai se tice ciklistike mislim da nikad nisam reko da je ona u kur*u ak imas jebene gume i amortizere 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju