Tehnički kutak > Garaža

Moj mali ZIP SP

<< < (16/26) > >>

Jump33r:

--- Citat: J.U.R.C.A - 28 Studeni, 2010, 12:26:48 ---ljepo si to zbuksao .

samo mi nije jasno kak odjednom sad stojis kod tvrdnje da je 10 cola i 180 ccm vozljivo a do prije mjeseca dana si srao po mom i dancijevom projektu?

--- Kraj citata ---

HAhahahahah, :toothy12: :toothy12: :toothy12:... To on ide pokazat da ako ti mos vozit moze i on..  ;D

2TDottore:
ja jos uvjek stojim kod tvrdnje da sa 10 cola iza i bubnjem nemozas radit vremena ko sa 12 ili 13 sa diskom jer to je par ljudi koji voze ph isprobavalo i zakljucilo i objasnilo mi u cem je stvar...a za rekreativno vozikanje po cesti i stazi naravno da bude dobro...makar imam doma u rezervi 12 cola zadnju felgu bubanj od runnera pa cemo i snjom malo probat vozit...

--- Citat: Jump33r - 28 Studeni, 2010, 12:29:07 ---HAhahahahah, :toothy12: :toothy12: :toothy12:... To on ide pokazat da ako ti mos vozit moze i on..  ;D

--- Kraj citata ---

mislim da jurca prvi mora pokazat kak ce vozit jer njegov zip jos nije posteno ni isproban a kamoli vozen....xD

J.U.R.C.A:
dottore , vozen je sigurno vise nego tvoj(u kilometrazi) ali nije na stazi jer tada kad se treniralo nije bilo novaca za gume.

D.A.N.C.E.K.:
Mario al ti si svog zato jako dobro isprobo :)...a jurcin je isproban kak treba jer smo motor klali sat i pol bez prestanaka i motor ide cjelo vrjeme isto :)

2TDottore:
to je...jbg moj je jos uvjek u fazi stelanja prijenosa kad je lose vrijeme i nerem se vozikat po kvartu...dizanje u vagu sa 30-40 sam uspio uspjesno rjesit....sad sam u fazi smanjenja dizanja u startu od 0....

al meni je najbitnije da motor pali na zub da se ne grije i da nimalo ne trese ni na jednoj brzini i da ide ravno sa bilo koje brzine da pustim volan sto bi znacilo da je sve u savrsenom centru....a to sve sam uspio dobit....

--- Citat: D.A.N.C.E.K. - 28 Studeni, 2010, 14:22:17 ---Mario al ti si svog zato jako dobro isprobo :)...a jurcin je isproban kak treba jer smo motor klali sat i pol bez prestanaka i motor ide cjelo vrjeme isto :)

--- Kraj citata ---

:notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju