Tehnički kutak > Garaža

Moj mali ZIP SP

<< < (23/26) > >>

DeLUX:

--- Citat: zipst - 30 Studeni, 2010, 17:58:46 ---a jel neki problem da to podijelis s nama.... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

veći grip tj. površina veća gume prijanja uz asfalt pa je tako držanje bolje i ta sranja
iako to nema veze s vremenima..kak se navikneš tak voziš  :icon_thumright:

zipst:

--- Citat: DeLUX - 30 Studeni, 2010, 18:09:29 ---veći grip tj. površina veća gume prijanja uz asfalt pa je tako držanje bolje i ta sranja
iako to nema veze s vremenima..kak se navikneš tak voziš  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma ok, logicno to za drzanje, al ja isto mislim da je to stvar navike...kao sta se vjerovatno treba naviknuti i na prednju felgu 10, a zadnju 13 cola :laughing7:..nzn, na stazi nemam bas nikakvog iskustva, pa treba slusati iskusnije :toothy11:  btw, hex felga rullz :headbang:

2TDottore:
ja isto imam iza 10 cola bubanj felgu od zipa ne zato sto ne slusam iskusnije nego zato sto mi je to ljepse na zipu i za treniranje po jednom marofu di je kvalitetan i jednolik asfalt a tamo zasad samo se i vozimo je to skroz ok....al kao sto sam reko iskusni decki su tokom godina svasta isprobali za utrke i rekli su da s tim nemres bit konkurentan u cijelom prvenstvu i ja im vjerujem jer su mi detaljno objasnili kako cijela stvar funkcionira tj nefunkcionira a nije marof jedina utrka u sezoni nego ima staza(poligona) a da ne spominjem ceste di se vozi koje su svakakve kvalitete i sa losim asfaltom i tu s malom gumom bi bile vrlo male sanse da se postigne dobar rezultat....

ivanm:
znači, možeš kombinirat veći i manji kotač iz trke u trku?

2TDottore:
mozes ti kemijat kai hoces po tom pitanju niko ti ne brani....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju