Tehnički kutak > Garaža
Moj mali ZIP SP
2TDottore:
nebi vjerovo al nema vise ni jednog detalja oko samog nosaca jedino ak te zanima nekai drugo....velim da je sve vrlo jednostavno i igra....po meni jedini i jako bitan detalj je da kvalitetno mora bit napravljeno i povareno novo pojacanje rame prije nego se postojece makne u protivnom dolazi do uvijanja rame a vratit je u centar je gotovo nemoguce osim da se salje na stol za ravnanje a to kosta....
DeLUX:
--- Citat: 2TDottore - 28 Studeni, 2010, 14:13:27 ---ja jos uvjek stojim kod tvrdnje da sa 10 cola iza i bubnjem nemozas radit vremena ko sa 12 ili 13 sa diskom jer to je par ljudi koji voze ph isprobavalo i zakljucilo i objasnilo mi u cem je stvar...a za rekreativno vozikanje po cesti i stazi naravno da bude dobro...makar imam doma u rezervi 12 cola zadnju felgu bubanj od runnera pa cemo i snjom malo probat vozit...
mislim da jurca prvi mora pokazat kak ce vozit jer njegov zip jos nije posteno ni isproban a kamoli vozen....xD
--- Kraj citata ---
bumo vidli :)
2TDottore:
--- Citat: DeLUX - 29 Studeni, 2010, 18:48:20 ---bumo vidli :)
--- Kraj citata ---
da....vele sljepci... :happy8:
zipst:
--- Citat: 2TDottore - 28 Studeni, 2010, 14:13:27 ---ja jos uvjek stojim kod tvrdnje da sa 10 cola iza i bubnjem nemozas radit vremena ko sa 12 ili 13 sa diskom jer to je par ljudi koji voze ph isprobavalo i zakljucilo i objasnilo mi u cem je stvar...a za rekreativno vozikanje po cesti i stazi naravno da bude dobro...makar imam doma u rezervi 12 cola zadnju felgu bubanj od runnera pa cemo i snjom malo probat vozit...
mislim da jurca prvi mora pokazat kak ce vozit jer njegov zip jos nije posteno ni isproban a kamoli vozen....xD
--- Kraj citata ---
a jel neki problem da to podijelis s nama.... :icon_scratch:
2TDottore:
--- Citat: zipst - 30 Studeni, 2010, 17:58:46 ---a jel neki problem da to podijelis s nama.... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
stvar je vrlo jednostavna....takva mala i uska guma nemoze trpit tolka opterecenja i jednostavno se pregrijava od kocenja jer sva toplina sa bubnja se prenosi na gumu i naravno od velikog momenta i snage koju ima dobro poturpijana i slozena BB masina....ipak je utrka jedna stvar a treninzi druga....za treninge je sve dobro....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju