Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi

<< < (7/8) > >>

frutkejk:
kvačilo serijski na aeroxu 105 il 107 mm?

dhorvat:

--- Citat: frutkejk - 22 Ožujak, 2010, 12:49:12 ---kvačilo serijski na aeroxu 105 il 107 mm?

--- Kraj citata ---

107 je svima kojima sam dosad rastavljao od 2001. do 2008. godine. Nadam se da nema koja iznimka  :toothy3:

frutkejk:
evo opet...probao još jedan malosijev variomat, promjenjeno kvačilo, bijeli centralni feder, na kvačilu žuti federčići

sa ZX-om ima užasan star prvih par metara i onda kad krene pošteno krene...ali rupa je i dalje tu, pustim gas i dam i umire i treba mu dosta da se dobije..
Pa sam stavio serijski auspuh i ima i puno bolji start i manju rupu, skoro pa neprimjetnu, al ide slabije nego sa ZX-om, rolice u 3.6 grama čini mi se i odgovaraju ZXu ali jednostavno umire.....s novim remenom ništa

Karb jedino još nisam diro, ali sa serijskim auspuhom ide OK, a sa ZXom umire....

dhorvat:
JOJ, sjetio sam se. Tak je i meni bilo. Probaj od nekog posuditi ili ako imaš ŽUTI malossi centralni.  :icon_thumright:

Faba:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2010, 20:59:46 ---JOJ, sjetio sam se. Tak je i meni bilo. Probaj od nekog posuditi ili ako imaš ŽUTI malossi centralni.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kaj centralni moze radit takve probleme? ??? Inace se pricalo da samo malo popunjava rupe u ubrzanju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju