Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi

(1/8) > >>

frutkejk:
Krećem s nule i ide OK...okretaji padaju u jednom dijlu ali ništa strašno jer ubrzava dobro dok ne pustim gas. Ako pustim gas umre skroz i neće ubrzavat. Trebam stat i ispočetka.

Ima ko kakvu ideju kaj bi moglo bit uzrok?

btw što više okretaja, to veća rupa :angry9:

doritos:
trebas prenos stelati, jel je serijski skuter ili imas nesto ma njemu...??

frutkejk:
pretpostavljam da je u prijenosu stvar...

Ovako, imam ZX auspuh i odgovarajuće rolice naravno. Prije je išao dobro i nije bilo nikakvih problema s rupom. Odjednom se rupa pojavila i počela povećavat...

...neki su nagađali da je problem u variomatu pa sam kupio malosijev koji je malo popravio stvar ali rupa je i dalje tu.

Pa sam išao na tehnički i stavim serijski auspuh i skužim da je rupa puno manja, pretpostavljam da ima više momenta na nižim okretajima pa se izvlači iz rupe, ali rupa je i dalju tu.

Pa sam mislio da remen prejako upada u remenicu straga i da nema dovoljno snage pa sam probao s tvrđim federom ali rupa je i dalje tu.

Jel moguće da je problem u remenici ili zvonu možda? Zvono je inače spalo jednom (ne znam na koju foru se odšeravilo  :dontknow: ) pa se izgrebalo.....

SlowRider:
u cijeloj prici se spominje samo prijenos, kakva je situacija sa karburatorom? On takodjer moze "imitirati" lose postelan prijenos.

frutkejk:
da...zaboravio sam spomenut da smo ga čistili jer smo mislili da je prljav ali ništa nije pomoglo...štelao ga nisam da neš ne shebem ali ovako ništa...

Filter zraka isto nije.

..bio sam na servisu davno s tim i nisu popravili tako da izbjegavam njih za sada  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju