Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi
dhorvat:
--- Citat: Faba - 30 Ožujak, 2010, 21:03:35 ---Kaj centralni moze radit takve probleme? ??? Inace se pricalo da samo malo popunjava rupe u ubrzanju
--- Kraj citata ---
Ma neznam. Na tom minarelliju se čuda događaju. Jedno vrijeme radi super sa bijelim centralnim i odjednom sve ode u PM ::)
Stavim žuti i sve je OK :dontknow:
ghostride666:
aj probaj ovo, stavi šuštice koje si dobio sa zx-om il rr-om i ostavi serijski centralni. onda stavi red sponge, karb 17 ak imaš, ruline oko 5g, vidu za zrak, smjesu zavidaj do kraja i ak ne valjda po malo odvidavaj, isto tako i seger na igli u karbu stavi na vrh pa ak ne valja po malo spuštaj, prije toga svega očisti karb i filter temeljno, provjeri lamelice i prirubnicu, i obavezno 64 diznu karb(nadam se da si skinuo onu kao blokadu između karba i filtera zraka, ako si je uopče imao)
frutkejk:
da, evo kasnije sam i probao još varijanti s prijenosom i niš ne valja...dobio sam start al rupa nikamo
Sad sam usmjeren na karb....mislim da mi je i prirubnica u ku*** tako da ću nju kupit novu, a i vidit ćemo s karbom od frenda kak će to funkcionirat...
...ak ne bude valjalo raskopat kompletni motor i slagat iz početka i tako vidit kaj valja, a kaj ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju