Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi
franko666:
da, skoro da sam sto posto siguran,nakon stelanja dobio sam skoro pun gas..,tada iso jos drkat izgubio sve,jedva doma dosa..(uzo alat sa sobom drkao..,sto puta sam skida filter zraka)
mario_f15:
--- Citat: franko666 - 21 Ožujak, 2010, 18:17:09 ---da, skoro da sam sto posto siguran,nakon stelanja dobio sam skoro pun gas..,tada iso jos drkat izgubio sve,jedva doma dosa..(uzo alat sa sobom drkao..,sto puta sam skida filter zraka)
--- Kraj citata ---
kako skidanje filtera zraka...
sta je sve na skuteru?
koji karb?
--- Citat: ghostride666 - 21 Ožujak, 2010, 17:06:21 ---si siguran da ti kvačilo nije ošlo??? si to skinuo i bacio oko u kakvom je stanju??ako to nije jedino onda smjesa, znači kad ideš brže ti smjesa ne valja al ne vjerujm, probaj onu iglu od sajle gasa dignut do kraja da ima benge
--- Kraj citata ---
nije to samo tako dignut iglu i karb nastelan....
franko666:
zast ne? spustio sam iglu u karburatoru..,štela ga ,moras skinut filter zraka da bis mogao doc do dizna..,i postelat ga..,ja prican za sebe..
mario_f15:
--- Citat: franko666 - 21 Ožujak, 2010, 18:50:23 ---zast ne? spustio sam iglu u karburatoru..,štela ga ,moras skinut filter zraka da bis mogao doc do dizna..,i postelat ga..,ja prican za sebe..
--- Kraj citata ---
ako je skut serijala...
vidim da imas rr-a
stavi diznu 64
iglu na sredini....
malossi red sponge ...
sarafic za zrak od 1.5-2 kruga.. :icon_thumright:
frutkejk:
--- Citat: ghostride666 - 21 Ožujak, 2010, 17:06:21 ---si siguran da ti kvačilo nije ošlo??? si to skinuo i bacio oko u kakvom je stanju??ako to nije jedino onda smjesa, znači kad ideš brže ti smjesa ne valja al ne vjerujm, probaj onu iglu od sajle gasa dignut do kraja da ima benge
--- Kraj citata ---
pakne kvačila jedva da postoje :giljotina: :giljotina: :giljotina:
idem sutra naručit nove pakne za početak jer to moram bez obzira na sve....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju