Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi
frutkejk:
remen isto nije...čak mislim da sam 2 promjenio ak se ne varam
Za karb ne mogu reć jel dobro poštiman, ja ga nisam dirao.
E da, manje se rupa osjeti kad je hladan, a kad se zagrije umre.
Bilo bi mi najpametnije da posudim od nekog aeroxa pa mjenjam dio po dio :icon_biggrin:
dhorvat:
Ako si sve probao, onda rastavi polutke i podmaži ih :dontknow: Mi smo tako znali sve živo isprobati da bi na kraju skužili da je variomat u banani, odnosno bolcna variomata. A koji remen imaš? :icon_scratch:
mario_f15:
--- Citat: frutkejk - 21 Ožujak, 2010, 03:01:43 ---remen isto nije...čak mislim da sam 2 promjenio ak se ne varam
Za karb ne mogu reć jel dobro poštiman, ja ga nisam dirao.
E da, manje se rupa osjeti kad je hladan, a kad se zagrije umre.
Bilo bi mi najpametnije da posudim od nekog aeroxa pa mjenjam dio po dio :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
za pocetak napravi par rupa na deklu ....da se remen bolje hladi....zato ti se i desava to kad je vruc...
i prvo karb sredit onda prijenos... :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: mario_f15 - 21 Ožujak, 2010, 03:05:22 ---za pocetak napravi par rupa na deklu ....da se remen bolje hladi....zato ti se i desava to kad je vruc...
i prvo karb sredit onda prijenos... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nebi reko da to ima veze sa hlađenjem. Jer meni kad se remen rastegne i kad je sve pregrijano onda se komplet okretaji smanje. Znači nije više 9200/8300 kroz ubrzanje, nego 8700/7800 :laughing7:
Podmaži polutke pa javi dal se popravilo kaj :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 21 Ožujak, 2010, 03:09:47 ---Nebi reko da to ima veze sa hlađenjem. Jer meni kad se remen rastegne i kad je sve pregrijano onda se komplet okretaji smanje. Znači nije više 9200/8300 kroz ubrzanje, nego 8700/7800 :laughing7:
Podmaži polutke pa javi dal se popravilo kaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a jbg svi buše...pa nek i on buši.... :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju