Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi

<< < (4/8) > >>

frutkejk:
remen isto nije...čak mislim da sam 2 promjenio ak se ne varam

Za karb ne mogu reć jel dobro poštiman, ja ga nisam dirao.

E da, manje se rupa osjeti kad je hladan, a kad se zagrije umre.

Bilo bi mi najpametnije da posudim od nekog aeroxa pa mjenjam dio po dio  :icon_biggrin:

dhorvat:
Ako si sve probao, onda rastavi polutke i podmaži ih  :dontknow:   Mi smo tako znali sve živo isprobati da bi na kraju skužili da je variomat u banani, odnosno bolcna variomata. A koji remen imaš?  :icon_scratch:

mario_f15:

--- Citat: frutkejk - 21 Ožujak, 2010, 03:01:43 ---remen isto nije...čak mislim da sam 2 promjenio ak se ne varam

Za karb ne mogu reć jel dobro poštiman, ja ga nisam dirao.

E da, manje se rupa osjeti kad je hladan, a kad se zagrije umre.

Bilo bi mi najpametnije da posudim od nekog aeroxa pa mjenjam dio po dio  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
za pocetak napravi par rupa na deklu ....da se remen bolje hladi....zato ti se i desava to kad je vruc...

i prvo karb sredit onda prijenos... :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: mario_f15 - 21 Ožujak, 2010, 03:05:22 ---za pocetak napravi par rupa na deklu ....da se remen bolje hladi....zato ti se i desava to kad je vruc...

i prvo karb sredit onda prijenos... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nebi reko da to ima veze sa hlađenjem. Jer meni kad se remen rastegne i kad je sve pregrijano onda se komplet okretaji smanje. Znači nije više 9200/8300 kroz ubrzanje, nego 8700/7800  :laughing7:

Podmaži polutke pa javi dal se popravilo kaj  :icon_thumright:

mario_f15:

--- Citat: dhorvat - 21 Ožujak, 2010, 03:09:47 ---Nebi reko da to ima veze sa hlađenjem. Jer meni kad se remen rastegne i kad je sve pregrijano onda se komplet okretaji smanje. Znači nije više 9200/8300 kroz ubrzanje, nego 8700/7800  :laughing7:

Podmaži polutke pa javi dal se popravilo kaj  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a jbg svi buše...pa nek i on buši.... :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju