Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aerox 50 - ogromna "rupa" u snazi

<< < (3/8) > >>

frutkejk:
ne ne, dobre su rolice i svjećica, odgovaraju rolice za variomat, znam koje dimenzije trebaju bit. Napisao sam da ni feder nije pomogao isto....nije meni taj problem nastao sad nakon zime. To traje već dugo i rupa se samo povećava.

Jel moguće da su remenice iskrivljene?

mario_f15:

--- Citat: frutkejk - 21 Ožujak, 2010, 02:39:30 ---ne ne, dobre su rolice i svjećica, odgovaraju rolice za variomat, znam koje dimenzije trebaju bit. Napisao sam da ni feder nije pomogao isto....nije meni taj problem nastao sad nakon zime. To traje već dugo i rupa se samo povećava.

Jel moguće da su remenice iskrivljene?

--- Kraj citata ---
gle rolice jesu dobre dimenzije,16x13 al mozda nisu odgovarajuce gramaze..

bijeli centralni i role oko 4 grama stavi i bude dobro :)

Aerox007:
Stavi 3.5 grama rolice i problem rijesen...mozda ce malo u startu imat previse okretaj ali nece bit rupe :icon_thumright:

frutkejk:
sad su rolice 3.5 il 3.7 grama, ne znam točno....vrti ga dosta i kreće normalno pa na nekih 40kmh padnu okretaji jako i onda se polako počnu dizat.

Reko sam već da rolice nisu problem jer sam mjenjao više puta i ništa nije pomoglo.....bio je na 3.7 grama i išao normalno, onda je počeo imat veću rupu i s kupljenim novim rolicama iste težine bilo je isto...ništa se nije promjenilo. Tvrđi feder nije pomogao. Ne znam koliko sam puta to već napisao...

mario_f15:

--- Citat: frutkejk - 21 Ožujak, 2010, 02:53:09 ---sad su rolice 3.5 il 3.7 grama, ne znam točno....vrti ga dosta i kreće normalno pa na nekih 40kmh padnu okretaji jako i onda se polako počnu dizat.

Reko sam već da rolice nisu problem jer sam mjenjao više puta i ništa nije pomoglo.....bio je na 3.7 grama i išao normalno, onda je počeo imat veću rupu i s kupljenim novim rolicama iste težine bilo je isto...ništa se nije promjenilo. Tvrđi feder nije pomogao. Ne znam koliko sam puta to već napisao...

--- Kraj citata ---
jel karb postiman dobro?
nemora znacit da je prenos

u kakvom je stanju remen? :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju