Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da puno nepricam...uglavnom ukraden mobitel prije koji dan.. samsung gt s 5230 star ... i jel moguce ikakvo lociranje iako je promijenjena kartica.... hvalaaj ljudi pisite puno mi znaci HITNO JE
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
svaki mobitel ima svoj jedinstven IMEI broj svaki puta kada se uključi tj. prijavi na mrežu prijavi se sa tim brojem i brojem telefona! murija če ga nač ako je to njima u interesu tj ako je počinjeno razbojstvo nad tobom i vratit ti ga no ako si ga izgubio ili je ukraden bez napada na tebe (iz torbice, sa stola, iz svlačione itd) imaju pametnijeg posla neg tebi trazit mob to ti je tak kod nas!jedino ak imaš vezu neku na muriji!
koliko ja znam, star ima funkciju lociranja kao aparat. ako si nisi aktivirao, sad ti je sigurno zao... mislim da cijela S serija ima to. moj s5600 ima...
kako da to aktiviram.. MOBITEL JE NADEN al da znam za ubuduce
drago mi je da si riješio sve, znam da nije baš ista stvar ali je slično ovom pa da ne otv. novu temu..--postoji li ikakva mogućnost da policija nađe jednog prevaranta s facebooka koji je zajebao više osoba i zaradio dosta novca, a tamo se predstavljao pod lažnim profilom?lik je zajebao nas za dost love i volio bih mu polomit zube.
može se nac putem IP adrese!
ip adresu zna i budala promijeniti jedidno ako su mu sacuvali ip sa kojiem e dolazio na fejsbuk al sumnjam
stani, znači ipak može....nisam baš stručan za to, ali ne znam.....ugl sad je izbriso acc i ne znamo višee ništa, a drotovima nismo javili, šta oni mogu?
šta je radio, jel prodavao dojave za kladionicu ?