Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ja skoro ripp  (Posjeta: 1935 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sauron

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
Odg: Ja skoro ripp
« Odgovori #20 : 25 Ožujak, 2010, 20:55:16 »
e dobro si reko rakitje,nogom retrovizor otkinut...
događa se stalno takva sranja,pa neki dan je isto takav slučaj bio i ja vozim po ljevoj traci a neki tip sa vectrom do mene u desnoj i počne skretat u lijevu na mene,jbt ja gledam wtf ono i skrenuo van u suprotnu traku,potrubio mu i onda je skužio da sam ja do njega pa se vratio u svoju traku i ja opet u svoju xD :toothy12: sva sreća da nije bilo autiju iz suprotnog smjera... :angry7:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #21 : 25 Ožujak, 2010, 21:02:12 »
osjeti se da počinje sezone ali i proljeće je ljudima udarilo u glavu  :drunken_smilie:
ovo šta mrcina priča je klasičan slučaj kako nastrada ni kriv ni dužan motociklist  :angry7:
zato treba pazit i na ponašanje vozača u prometu i stalno predviđat šta se događa, ja sam doslovno danas cijeli dan bio na skuteru i nagledao sam se svačega  ::)
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #22 : 26 Ožujak, 2010, 12:01:17 »
ziva istina, treba paziti al zbilja, ludi su ljudi sada, jucer su bar na ljubljansko bar njih 10 zaustavljali kako se ekipa drajva. kamikaze po ljubljanskoj :toothy12:....

mene je zenska u autu skoro ubila na krizanju u maximirskoj, kroz crvemo proletila pred tramvaj i pred amnom, sreca ja sam nekaj laganini isao, kruzing navecer i taman zakocio ko sivonja , super sta area ima oko 110kg i nije proklizala prednjim da opadnem, I ZENSKA STANE PRED MENE I BAHATO KAJ JE , NEKAJ BEZOBRAZNA I SREDNJI PRST POKAZALA MI KO NEKI FRAJER, I JA POLUDIO I ZANJOM PO GASU, TREBA DOSLOVCE STISCE AUTO I JA JU SUSTIZEM I DIGNEM DESNU NOGU I PLJAS RETROVIZOR DOLE NOGOM, paljevina u neku sljepu ulicu i izasao kod langića, kod ine benzinske...

treba paziti zbilja, pogines i najebes sam tak... :sad3:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #23 : 26 Ožujak, 2010, 15:40:06 »
murje nikad vise u samoboru,vise nema divljanja i samo se ceka da zaustave motoriste

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #24 : 26 Ožujak, 2010, 15:43:33 »
jao decki ja svarno neznam kaj se to događa  :'(