Tehnički kutak > Tuning skutera
Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...
pajo:
mogu samo reči što se tiče prijenosa kod minarellija.da kod mene je pun pogodak stage6 sport pro vario i polini torqe,samo što sam se uvijerio da mi više pašu duži remeni tipa 760x16mm več tipa malossi
polini torqe više se širi od ser poluke i remen više ulazi u polutke+s6 varo sa produženim klizačima na variu je meni pun pogodak :icon_thumright:
naravno da izdvojim overrange koji nisam probo(ali vijerujem da je majka za minarelli)i ne vijerujem da budem jer mi je mrsko da mičem pokretač,
dhorvat:
--- Citat: andy - 08 Ožujak, 2010, 16:23:31 ---Horvat da ti se polutka možd nije htjela raširit do kraja zbog pretvrdog centralnog, u tvom slučaju crvenom.. Jer opet za njega treba imat snage, a ni base setup jedan nema toliko dovoljno snage.. Tak da može bit do tog.. Probo sam i ja s crvenim pa i s njim prevrtava nakon nekog vremena, a i ima pre previše obrtaja
--- Kraj citata ---
Gle, motor mi taj čas dođe do 85 i počnu okretaji rast i nabere do 102. Znači da je nekaj drugo ipak :drunken_smilie:
doritos:
crveni centralni je za kit snage 25ks a ne base kit od 8-10ks...preetvrd je i zato samo pegla rupe al zato krajnja banana...
pajo:
npr:ovaj stage6 crni(medium) je od prilike malo tvrđi od žutog malossi koji traži za moj setum rolice od 5,5gr do 6,5gr a u paketu sa variomato budu 5gr
andy:
--- Citat: dhorvat - 08 Ožujak, 2010, 16:31:50 ---Gle, motor mi taj čas dođe do 85 i počnu okretaji rast i nabere do 102. Znači da je nekaj drugo ipak :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Jer zagrize remen sam tak! :)
A probaj rukama stisnut polutke pa do kuda idu i stavi remen jel može propast.. Ak ide do kraja i ima mjesta e onda je sigurno ovo kaj sam iznad napisao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju