Tehnički kutak > Tuning skutera
Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 08 Ožujak, 2010, 15:19:04 ---Multivar je jedini variomat od svih koje sam dosad probao da nakon nekog vremena postane užasno loš.
--- Kraj citata ---
Jesi vidio na njemu fizicke promjene? Ako nisi, nema sanse da je zbog njega skut isao drugacije. Mozda zbog drugacie dimenzije remena (potrosenost), potrosenih rolica i sl., ali variomat nije od sapuna
Crazy Kuree:
al uvjek mi je bilo čudno u svakog aeroxa, što god jači kit jača razlika u toj rupi od 15-45 km/h baš ono skoro za 1000 obrtaja više bude nego u ubrzanju kasnije, dok u mene na neosu kad krene drži jedne te iste okretaje
malaguti f12:
--- Citat: dhorvat - 08 Ožujak, 2010, 15:19:04 ---Meni je nekak čudan motor bio sa linearnom polutkom, ali tek kasnije. Prvih par mjeseci je dobro radila. Ali što je da je, do 60 je jači od bilo čega i nema oscilacija. Drži moment do te brzine dok na serijskoj polutci uvijek padne moment jer obrtaji skoče na 15km/h i do 40 je ta tzv. rupa. :icon_thumright:
Multivar je jedini variomat od svih koje sam dosad probao da nakon nekog vremena postane užasno loš. Jednostavno nakon nekog vremena (par tisuća km) počne prevrtavati na startu i nakon 40km/h potone full prenisko. Crveni centralni mu je tada jedini spas i moram priznat da čisto solidno ide sa crvenim centralnim, probali smo neki dan :headbang: Nema nikakvih oscilacija okretaja, skoro kao da smo polutku stavili :o
Krajnju je izgubio na isti način kao i ja, polutka se iz nepoznatog razloga nije htjela raširiti do kraja. Nisam još skužio u čemu je bio problem, ali znam da se kanal po vodilicama užasno pohabao na tom mjestu gdje je stala sa širenjem :dontknow:
--- Kraj citata ---
gle kad ja velim crveni cent. ti velis glupost evo ti sad dok nisi probo nisi vjerovo
malaguti f12:
--- Citat: dhorvat - 07 Ožujak, 2010, 22:20:08 ---Što se tiće polutki, najviše se isplati staviti Morinijeve polutke jer su skoro linearne. :icon_thumright: Stavi se samo šajbica iza njih da budu u ravnini sa variomatom i to je to.
--- Kraj citata ---
heh zajeb neide sajbica iza polutki vec ispod zvona
andy:
Horvat da ti se polutka možd nije htjela raširit do kraja zbog pretvrdog centralnog, u tvom slučaju crvenom.. Jer opet za njega treba imat snage, a ni base setup jedan nema toliko dovoljno snage.. Tak da može bit do tog.. Probo sam i ja s crvenim pa i s njim prevrtava nakon nekog vremena, a i ima pre previše obrtaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju