Tehnički kutak > Tuning skutera
Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...
malaguti f12:
--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 16:40:33 ---crveni centralni je za kit snage 25ks a ne base kit od 8-10ks...preetvrd je i zato samo pegla rupe al zato krajnja banana...
--- Kraj citata ---
kod mene bas i nije bilo razlike u krajnjoj izmegu bijelog i crvenog cent.
jedino mi je s bijelim bilo prevrtavanje na startu (na OR polutkama kao i na serijskim)
Crazy Kuree:
ma u mene je na serijali bio žuti malossi koji je tvrđi od crvenog pa je opet nabiro krajnju ko i sa bijelim centralnim. Kod tvrđeg centralnog veći bi problem prestavljalo što bi se remen prije potrošio
doritos:
--- Citat: Crazy Kuree - 08 Ožujak, 2010, 16:48:09 ---ma u mene je na serijali bio žuti malossi koji je tvrđi od crvenog pa je opet nabiro krajnju ko i sa bijelim centralnim. Kod tvrđeg centralnog veći bi problem prestavljalo što bi se remen prije potrošio
--- Kraj citata ---
to je istina , remen brze otidje...
zuti cent je slabiji ono dosta od crvenog cent kuree, ziher, imam ih doma i znam o cem pricam...mislim 100posto je tako...
treba probat ustelati na bijeli cent od piaggia jer je mrvicu jaci od malosijevog i taman legne, treba sam plastiku onu torsuionku od pezoa ili piaggio gore i nema frke!! :icon_thumright:
mario_f15:
ide bijeli,zuti pa crveni
a koliko sam cuo da crveni jede remen dosta...sad neznam :toothy11:
Crazy Kuree:
--- Citat: mario_f15 - 08 Ožujak, 2010, 16:53:16 ---ide bijeli,zuti pa crveni
a koliko sam cuo da crveni jede remen dosta...sad neznam :toothy11:
--- Kraj citata ---
sad gledam i imaš pravo, ja mislio uzeo slabiji centralni a ja uzeo još jači :icon_biggrin: bitno da se ponaša dobro s njim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju