Tehnički kutak > Tuning skutera

Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...

<< < (6/10) > >>

mario_f15:

--- Citat: doritos - 07 Ožujak, 2010, 23:03:28 ---si ziher da idu gore plug and play polutke od morinija?? kojeg morinija?? :icon_scratch:

ovi sta su stavljali piaggio polutke , remen kak se dize gore im je znao puknuti remen i trosio se sam tak... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
horvat kako kako prepoznat linearne a kako obicne ?
koje su bolje?
nikad te nemogu skontat.. :toothy12:

R@kija:
2 mariek-znaci ak su linearne...prvo razdvojis normalno i vidis one kanale kud putuju ak su ravni linearne su,ak nisu ravni neg zaobljeni onda su nelinearne!

Crazy Kuree:
Moj prijatelj kad je stavio morini polutku i overrange remen skuter mu je izgubio na ubrzanju a dobio na krajnjoj neki 20 km/h dal je to moguće? midrace je u pitanju,a ja tad nisam baš znao u skutere puno

dhorvat:

--- Citat: Crazy Kuree - 08 Ožujak, 2010, 13:49:23 ---Moj prijatelj kad je stavio morini polutku i overrange remen skuter mu je izgubio na ubrzanju a dobio na krajnjoj neki 20 km/h dal je to moguće? midrace je u pitanju,a ja tad nisam baš znao u skutere puno

--- Kraj citata ---

Meni je nekak čudan motor bio sa linearnom polutkom, ali tek kasnije. Prvih par mjeseci je dobro radila. Ali što je da je, do 60 je jači od bilo čega i nema oscilacija. Drži moment do te brzine dok na serijskoj polutci uvijek padne moment jer obrtaji skoče na 15km/h i do 40 je ta tzv. rupa.  :icon_thumright:

Multivar je jedini variomat od svih koje sam dosad probao da nakon nekog vremena postane užasno loš. Jednostavno nakon nekog vremena (par tisuća km) počne prevrtavati na startu i nakon 40km/h potone full prenisko. Crveni centralni mu je tada jedini spas i moram priznat da čisto solidno ide sa crvenim centralnim, probali smo neki dan  :headbang: Nema nikakvih oscilacija okretaja, skoro kao da smo polutku stavili  :o

Krajnju je izgubio na isti način kao i ja, polutka se iz nepoznatog razloga nije htjela raširiti do kraja. Nisam još skužio u čemu je bio problem, ali znam da se kanal po vodilicama užasno pohabao na tom mjestu gdje je stala sa širenjem  :dontknow:

ChRiStIaN:

--- Citat: marko_AeRoX - 07 Ožujak, 2010, 19:36:52 ---a ti nemas pojma kaj si delal s njim... opet si negde bil pijan i nekome si dal motor, ovaj se zaigral i vrnul ti turbo pilu  :toothy3:

--- Kraj citata ---

sve moguce :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju