Tehnički kutak > Tuning skutera

Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...

<< < (5/10) > >>

dhorvat:
Danas su ovi rastavili polutke i skužili da je to obična od minarellija ali je iznutra suha ko barut  :binkybaby:

Nema masti ni kapi, a polutke se šire glatko ko da su na loju  :laughing1:

BTW. trenutno sam rješio rupu u ubrzanju i pitam se kolko dugo će to trajati  :angry7: Al zato sad motor ide ko mutav  :drunken_smilie:

Drnda:
neki mislim da su stavljali piaggio 128 mm polutke u minarelli  :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Ožujak, 2010, 22:15:02 ---neki mislim da su stavljali piaggio 128 mm polutke u minarelli  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Što se tiće polutki, najviše se isplati staviti Morinijeve polutke jer su skoro linearne.  :icon_thumright: Stavi se samo šajbica iza njih da budu u ravnini sa variomatom i to je to.

tomof10:
vido sam po stranim forumimi da stavljaju top polutke mislim da su 122mm

doritos:

--- Citat: dhorvat - 07 Ožujak, 2010, 22:20:08 ---Što se tiće polutki, najviše se isplati staviti Morinijeve polutke jer su skoro linearne.  :icon_thumright: Stavi se samo šajbica iza njih da budu u ravnini sa variomatom i to je to.

--- Kraj citata ---
si ziher da idu gore plug and play polutke od morinija?? kojeg morinija?? :icon_scratch:

ovi sta su stavljali piaggio polutke , remen kak se dize gore im je znao puknuti remen i trosio se sam tak... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju