Tehnički kutak > Tuning skutera

Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...

<< < (4/10) > >>

pajo:

--- Citat: tomof10 - 07 Ožujak, 2010, 20:52:39 ---@pajo nemoze ti se remen popet do vrha varia jer trebas vece polutke ja sa mhr OR variom,torqom,rms kvacilom,winigbeltom i polinijevim remenom 800 x 17mm i duljom getribom nema pada okretaja niti kakve rupe i remen se dize do vrha ventilatora ja sam pre zadovoljan sa performansama i malossi gus(preraden) sa stage 6 pro spuhom:D

--- Kraj citata ---
može tomo točnije 2,5mm do vrha sa užim minarelli remenom od 16mm i podloškom 1mm ispred variomata...
tako da vijerujem da bi možda sa 16,5mm remenom mogao popeti,ali to još trebam isprobati

tomof10:
za dizanje do vrha ti treba siri remen a ne uzi i bez vecih polutk nema sanse

pajo:

--- Citat: tomof10 - 07 Ožujak, 2010, 21:35:45 ---za dizanje do vrha ti treba siri remen a ne uzi i bez vecih polutk nema sanse

--- Kraj citata ---
to i govorim tomo sad je uži 16mm a sa 16,5mm možda bi i išo do vrha treba probati??

evo jedna usporedba sa malossi mutivarom i ser.polukama kolko se dizo remen 16,5mm remenom

i di sam ga jednom bio naštelo sa mutivarom i ser.polutkom 16,5mm širine remenom di je odlično radio..

tomof10:
vozio sam ja sa 16,5 i nije se dizo do vrha

pajo:

--- Citat: tomof10 - 07 Ožujak, 2010, 22:00:41 ---vozio sam ja sa 16,5 i nije se dizo do vrha

--- Kraj citata ---
vijerujem :icon_thumright:
vidiš u gornjem postu(na slikama)koja je razlika u penjanju remena a setup isti.samo se malo(ustvari dobrano)igro sa prijenosom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju