Moj prijatelj kad je stavio morini polutku i overrange remen skuter mu je izgubio na ubrzanju a dobio na krajnjoj neki 20 km/h dal je to moguće? midrace je u pitanju,a ja tad nisam baš znao u skutere puno
Meni je nekak čudan motor bio sa linearnom polutkom, ali tek kasnije. Prvih par mjeseci je dobro radila. Ali što je da je, do 60 je jači od bilo čega i nema oscilacija. Drži moment do te brzine dok na serijskoj polutci uvijek padne moment jer obrtaji skoče na 15km/h i do 40 je ta tzv. rupa.
Multivar je jedini variomat od svih koje sam dosad probao da nakon nekog vremena postane užasno loš. Jednostavno nakon nekog vremena (par tisuća km) počne prevrtavati na startu i nakon 40km/h potone full prenisko. Crveni centralni mu je tada jedini spas i moram priznat da čisto solidno ide sa crvenim centralnim, probali smo neki dan
Nema nikakvih oscilacija okretaja, skoro kao da smo polutku stavili
Krajnju je izgubio na isti način kao i ja, polutka se iz nepoznatog razloga nije htjela raširiti do kraja. Nisam još skužio u čemu je bio problem, ali znam da se kanal po vodilicama užasno pohabao na tom mjestu gdje je stala sa širenjem