Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi GP1 250 - masina
andre@26:
--- Citat: benelli - 08 Ožujak, 2010, 10:49:21 ---ako je debalansirana radilica ,onda nek vam andre@ sa foruma isprica sta je njemu bilo na runneru i zašto je skinuo multivar :dontknow:
sada cu mu ja reci da ovdje napiše šta se njemu desilo ja znam otprilike ali on ce vam tocno objasniti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ovako malo u zakasnjenu ali tek sada sam vidio da se ovdje zatrazilo moje iskustvo.
Ja redovito servisiram rannera u PitStop servisu u umagu (bivsi ovlasteni servis Piago grupe)
Ja sam na raneru imao malossi multivar i poslije otprilike 8000km poceli su mi neka cudna zujanja po deklu i masini i otisao sam na izvanredni servis kod njih u umag i ovaj u servisu cim je to cuo reako je da je vec bilo par takvih slucaja dok su surađivali s piaggo i problem da je bio varijator(samo u tim slucajevima original varijatori ne malosi) ili ležajevi radilice, a u jednom slucaju da je klip sve ispisao cilindar i lezajevi su imali lufta pa je masina skoro zacvikala samo nije bilo 20000km nego 30000km
Rastavili smo prijenos i probali malo radilicu pomicati ali je bila fiksa nije imala lufta, potom smo vratili original varijator sve sklopili i zvukovi su nestali i sve je normalno radilo.
Stari mallosi varijator otisao je na provjeru za balansiranje i rezultat koji je dosao van je da su dvije kanalice od rulina bile vise istrosene od druhih - što se desi kada su rolice pri kraju pa se zaglave u varijomatu i onda struzu nonstop po istom dijelu pa zato rolice izađu van "trokutaste ili kvadratne" a ne valkaste.
Tako da po mom misljenju problem je bio varijator, ležajevi radilice ili sama radilica ( uglavnom tvornicke greske ako masina nije nikada prije detaljno rastavljana)
Sadas to sto se kvar desio nakon istega garancije to je vise nesreca nego drugo.
To bi bilo od mene. :)
Nikon:
racing variomat ima kraci rok trajanja od serijskog...
sta je tu cudno da ti je otisa variomat na 8000
nenoo4444:
evo ja isto radim oko tih skutera , i dosta toga kontam al po prvi put nailazim na slican slucaj kao kod vas ..
naime evo imam u garaži nexusa 300ie , 08' . , MOTOR SAD IMA 12600km...
POVIJEST BOLESTI ,
PRIJE JE MOTOR RADIO DRUGI MAJSTOR S ISKUSTVOM IZA SEBE ...
NEGDI NA 5-6T KM NEXUS JE PROMJENJENO ULJE I FILTER ...
VLASNIK NIJE BIO NA SERVISU NA 9T KM...
NA 11800KM motor mu staje jer mu je ostao bez ulja il ti ga dovoljnog podmazivanja ,
nije kontrolirano u međuvremenu itd , motor nema garanciju ..
majstor ga taj rastavlja i utvrđiva da je zaribala radilica , te da je malo oštećen cilindra nijansu neprimjetno
sto sam i ja danas utvrdio te mu to ne smeta ,te ugrađiva na motor novu piaggio orginal radilicu .. i predaje motor vlasniku pod da je ispravan ...
TU U PRIČI DOLAZIM JA , MOTOR JE DOVEŽEN DAKLE KOD MENE NA + 800km od toga rada -
upalio motor cujem klapa punim .cuju se ventili svasta nesto klizaci itd ...
radim motoru servis sve sto ide na 12t km , i skidam poklopac ventila ,usis na 0,20 i tako dalje da ne pricam ,
ja to sredim sve naštelujem upalim ,ventili se ne cuju motor fino radi ide kao i svaki top speed ,AL KLAPA I DALJE ...
kad je hladan motor , i ja ga upalim , prvih 5sec radi kao iz tvornice dok ga ne digne ulje i počne klapat ...
DANAS SAM SKINO GLAVU bregasta ventili klackalice novo novo , izvlacim cilindar klip je ok , samo karike neko stavio prvu i drugu procjepi da se poklopaju ,.. nebitno toliko jer ne klapa zbog toga ...
SKIDAM VARIOMAT DO KRAJA I UTVRĐIVAM DA RADILICA IMA LUFTA LIJEVO DESNO POPRILIČNO ,
I TU STAJEM ZA DANAS , ETO SLIJEDI NASTAVAK RADOVA , DA PRONAĐEMO ŠTA TU KLAPA .. I ZBOG ČEGA
P.S OVO MALO IZGLEDA KAO PISMO AL ŠTA , vidim da se dosta vas tu i marino kao znalac posebno , pozdrav ...
Marino1907:
Baš me zanima nastavak radova i šta ćeš nać kada rastaviš blokove.Uglavno ovaj derbi je još uvjek u radioni(nažalost),naravno garancija ne dolazi u obzir jer je istekla,u međuvremenu se promjenio i uvoznik i tu nema šanse da se nešto iskemija i pomogne vlasniku.
Pred neki dan se pojavio neki majstor(ja ga znam)radi dugo sa motorima,gleda on to,vidi na oko da je potrošeno ali kaže on ja bi tu stavio drugu radilicu,klip i cilindar i radilo bi to?????Meni upitnik ko kuća velik,nije mi jasno kako bi radilo a ima lufta,ja ga pitam a lupkanje???Kaže on staviš gušće ulje i neka vozi!!!Naravno ništa od toga,ali eto kakvih sve ima majstora nažalost.
speed:
--- Citat: Marino1907 - 01 Travanj, 2010, 21:35:46 ---Baš me zanima nastavak radova i šta ćeš nać kada rastaviš blokove.Uglavno ovaj derbi je još uvjek u radioni(nažalost),naravno garancija ne dolazi u obzir jer je istekla,u međuvremenu se promjenio i uvoznik i tu nema šanse da se nešto iskemija i pomogne vlasniku.
Pred neki dan se pojavio neki majstor(ja ga znam)radi dugo sa motorima,gleda on to,vidi na oko da je potrošeno ali kaže on ja bi tu stavio drugu radilicu,klip i cilindar i radilo bi to?????Meni upitnik ko kuća velik,nije mi jasno kako bi radilo a ima lufta,ja ga pitam a lupkanje???Kaže on staviš gušće ulje i neka vozi!!!Naravno ništa od toga,ali eto kakvih sve ima majstora nažalost.
--- Kraj citata ---
sa guscim uljem ne bi imao adekvatno podmazivanje...jer su sprice za ulje jako uske
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju