Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Derbi GP1 250 - masina

<< < (10/12) > >>

doritos:

--- Citat: Ice-T - 09 Ožujak, 2010, 20:52:39 ---To mora da su mehanicari nes sfusali. Ja imam derbija 250 13000km i sve 5. Obavio servis na 12 t km sve ko novo. Steta so ti nije pod garancijom..  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ili tvornicka greska, mislim skuter kosta 5 soma eu, ono nije mali novac...

ili servis ili tvornica sfusala nes :sad3:

Marino1907:

--- Citat: Ice-T - 09 Ožujak, 2010, 20:52:39 ---To mora da su mehanicari nes sfusali. Ja imam derbija 250 13000km i sve 5. Obavio servis na 12 t km sve ko novo. Steta so ti nije pod garancijom..  :dontknow:

--- Kraj citata ---

I njegov je na 13000Km i na 20000Km radio sve 5 ali eto od jedanput se raspao a bio je zadnji put na servisu na 18000Km i sve je radilo kako treba bez greške do tog trenutka.
Neznam zašto ako toliko sumljaš u servis i uvjek je servis kriv,zašto ga voziš tamo???Onda ga radi doma sam pa si najsigurniji.

doritos:

--- Citat: Marino1907 - 09 Ožujak, 2010, 22:32:54 ---I njegov je na 13000Km i na 20000Km radio sve 5 ali eto od jedanput se raspao a bio je zadnji put na servisu na 18000Km i sve je radilo kako treba bez greške do tog trenutka.
Neznam zašto ako toliko sumljaš u servis i uvjek je servis kriv,zašto ga voziš tamo???Onda ga radi doma sam pa si najsigurniji.

--- Kraj citata ---
ja vam velim GARANT tvornicka greska neka, materijal ili nes drugo unutra, to strojevi delaju i ne su ziher sfusali i to...garant

istipa622:
evo upravo sam na jednom drugom forumu saznao za jednog šta ima razbijeni nexsus 300 pa sam se sjetio ove teme..
znam da nexsus i gp1 nije baš isto al možda se da nešto skemijat ako se nisi več snašao ??? 4000 kn traži za nexsusa
evo mail: [email protected] 

ivanm:
ako su sve tehničke komponente motora bile ok, podmazivanje, balans... onda ostaje samo loša kvaliteta materijala.. već smo svi svjedoci toga da piaggio više nije ono što je bio i mnogi su dijelovi sfušani ili made in China tako da možda je dio bloka gdje sjeda ležaj bio od lošijeg materijala koji je s vremenom dobivao luft i na kraju se raspao...
ili nije bilo ulja u mašini, ili je dospjela voda unutra zbog brtvi ili loša izrada..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju