Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi GP1 250 - masina
ividic:
Imam veliki problem sa svojim GP1 250, 2007 godiste (sa karburatorom). Motor ima 21 500 km i vozio bez greske od prvog dana, sve redovno servisirano u ovlastenom servisu i odrzavano. Neki dan sama od sebe masina se rasula, izguljen je blok, cilindar, klip.. uglavnom neisplativ popravak sa novim dijelovima. U servisu su mi preporucili da probam nac polovnu masinu jer da se jedino tako popravak isplati. Pa me sad zanima da li odgovara masina od nekog drugog motora (jer to je quasar 250 masina)? Mehanicar mi nije znao rec da li blok odgovara jer je na derbiju iza centralni amortizer dok recimo beverly 250 ima 2 tako da ako netko zna molio bi za pomoc i isto tako ako netko prodaje neku masinu koja bi mi odgovarala neka se javi.
Hvala unaprijed!
eladio:
bit cu malo off topic, ali kako pobogu vec zaribala ? :angry7:
ajde da ima 120soma km, ali samo 20soma i vec :sad3: ,
a redovno servisirana :icon_scratch:
Siguran sam da bi trebao moci piaggio masinu nekako gore pripasat bez nekih vecih problema... To oko amortizera treba malo pogledati jedino :redface:
S time da ti servisi su isto cudni, pitaj tu malo decke s foruma da ti pogledaju, ne vjerujem ja bas 100% njima , pogotovo kad pogledas , oni su ti servisirali i vec zaribala, i sad nesto savjetuju , a ni sami neznaju da li pase ili ne,
a vidi se kako su ti dobro servisirali, trebali bi oni da plate drugu :redface:
ividic:
ma neznam ni sam sta bi rekao, katastrofa totalna. to je ovlasteni servis i kao trebao bi bit ok. sa skuterom sam putovao vise manje svaki dan na faks (crikvenica - rijeka), tako da nije ni zagusen ni nista i uvijek sve ok, servis svaki redovno po knjizici i sad koma. a sto se tice servisa neznam ni sam bio sam vidit te dijelove, nije da se kuzim nesto ali bar vidim da je izguljeno sve. mehanicar kaze da on nezna, kao ulja je bilo, sve je radilo kako spada i on nema pojma sta se dogodilo..krasno. ma najgore mi od svega sto je skuter od prvog dana odrzavan kako spada, nikad divljano ni nista dirano dirano po njemu. a ovi majstori mi sad neznaju ni rec dal mogu neku drugu masinu stavit na njega jer nac derbia ce bit ful tesko. gledao sam malo po netu i cini mi se da bi odgovarala sa beverlija samo bi bilo super kad bi mi netko mogao to potvrdit tko se bolje kuzi u to. i dal znas mozda koliko se uopce krecu cijene tih masina? cekam pon da pocnem zvat ljude i raspitivat se ali eto dosta brzo bi volio sredit sve to skupa pa sto vise informacija je dobrodoslo
b_l_a_c_k:
malo je čudno da se mašina quasar 250ccm raspane na oko 21000 km, pa keeway matrix bez beda pređe 20 i kusur tkm bez otvaranja..
po meni serviseri su ti 100% nešto muljali, može bit da su pisali a da ništa nije rađeno..
kad malo bolje razmisliš, oni jedva čekaju da se šta sjebe, od toga dobijaju platu,
samo ulje da nisu mjenjali to bi bilo dovoljno da mašina ode..
probaj šta od njih iščupat, jer su oni odgovorni, oni su ga servisirali.. jel motor pod garancijom?
Iwo SR Tuono:
to je sfušano nešto na servisi garant!!
Di si ga održavao,u kojem servisu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju