Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi GP1 250 - masina
nenoo4444:
znam tu foru za gušće ulje pogotovo sta se radilo kod auto kad bi se mjesto letecih
lezaja žileti stavljali , 2kg za getribu i 2 kg motornog , i radi kao sat ...
marino ja sam na nexusu neki dan skino klip bolcna mi radi u klipnjači ima odstupanje normalno .
došla minova bolcna i ona isto radi uklipnjaci, dakle vjerovatno da je klipnjača, ide dalje rastavljanje radilice ...
kod momka za derbia se situacija zna , redovito servisirian održavan , dok je ovaj kod mene osto bez ulja ...
X-Spirit:
Opce je poznato da je Multivar jedno obicno smece sto se tice izrade, a odnosi se na Multivar za VXR, i tamo gdje on dospije ostavit ce trajne oziljke na radilici, cinjenica je da je Multivar super stvarcica, ali pitanje je da li je vrijedan unistavanja motora...
Nikon:
--- Citat: X-Spirit - 02 Travanj, 2010, 15:50:28 ---Opce je poznato da je Multivar jedno obicno smece sto se tice izrade, a odnosi se na Multivar za VXR, i tamo gdje on dospije ostavit ce trajne oziljke na radilici, cinjenica je da je Multivar super stvarcica, ali pitanje je da li je vrijedan unistavanja motora...
--- Kraj citata ---
ja ne znam sta vi jebete s tim multivarom..
napravia san 2000km s njim, otvoria deklo i sve je ko iz ducana... tako da sve ove price koje su bile po forumu su pale u vodu kad san sam odlucia i stavia!
osim toga da se multivar trosi trosi se... racing djelovi... sta os.. napravit 20 000 s racing variomatom i da ne ostavi posljedice.... da da :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju