Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi GP1 250 - masina
Faba:
Ako je radilica bila izbalansirana kako to da se lezajevi nisu puuuno prije razletili? ???
@Mario1907:ako ste ovlasteni servis,sta nemozete poslat masinu u sjediste kompanije,da je oni tako pogledaju i ako je stvarno tvornicka greska,neka salju novu!Znam par slucajeva gdje je odgovorna kompanije(Toyota) 2 ili 3 godine nakon kraja garancije dala potpuno novi motor covjeku zato sto mu je trosio previse ulja ili takav neki problemi,nisam 100% siguran,ali su slali novu masinu zbog tvornicke greske
istipa622:
--- Citat: Marino1907 - 07 Ožujak, 2010, 20:53:47 ---Gledaj nemogu tvrdit 100% ali očito je neka greška bila.Nevjerujem da je ostao bez ulja jer bi to bilo drugačije ali ovaj potošeni blok još nikada nisam vidio i stvarno neznam zašto se to desilo i znam da vlasniku zvuči to jako smješno da serviser tako odgovori ali eto ja nažalost drugog odgovora nemam osim da je to najvjerojatnije tvornička greška i to baš možda na radilici da nije bila izbalansirana i da je to s vremenom potrošilo blok.
--- Kraj citata ---
Znaci ako se je to pomalo trošilo...mora da je zadnjih 5000 km mašina radila ko drobilica,zašto vlasnik nije reagirao na to nego vozio do samog raspada mašine :icon_scratch:
Nikon:
--- Citat: Marino1907 - 07 Ožujak, 2010, 20:42:57 ---.....
Pokušali smo ga upalit i skuter pali ali strašno lupa,nakon toga skidamo deklo da vidimo da se nije variomat odšarafio,skidam variomat,ponovno palim i dalje lupa užasno.E sada primam radilicu i kada ju povlačim prema sebi ima lufta i to dosta ide ljevo desno.Skidam pumpu vode,magnet sve je na svome mjestu i ništa nije odpušteno.
Skinuli smo kompletnu mašinu i kreće rastavljanje.
Skidamo glavu,sve ok.Skidamo cilindar a karike zaljepljene,samo gornja karika nije,na cilndru se vidi habanje(risevi).Nakon toga rastavljamo komplet mašinu i na bloku sa strane varimata(veliki blok)na mjestu di nalježe radilica vidljivo istrošen blok i to ukoso i zbog toga radilica ima previše lufta ljevo-desno i to proizvodi onaj zvuk.E sada kada se radilica stavi na stol i klipnjača se gura gore dole osjeti se kako propada u stranu.
Eto to je opis onoga šta smo našli u mašini,ulja je bilo kada ga je vlasnik dopeljao(nadam se da ga nije dolio prije).Kako sada vlasniku objasnit zbog čega se potrošio blok?????Na to pitanje neznam odgovor,još me .............
--- Kraj citata ---
jesan ja dobro svatia da ste vi palili skuter bez variomata?
kristijanSR70:
skimuli variomat ali je ostala bolcna vjerovatno .
ividic:
svaka cast sto ste se javili vi iz servisa.
snalazim se kako mogu tako da sam dosao po pomoc tu. sve mi se vise cini da mi ne gine nabava polovne masine..
motor radio bez greske svaki dan (vozim ga vise manje svaki dan na istoj relacije do ri) i sve je radilo i culo se normalno. vozio sam ga po zaobilaznici i naglo je usporio na par sekundi i onda opet normalno nastavio uz zvuk neki cudni, stao sastrane zvao frenda da dode sa kombijem i u servis. sve sto je dirano po motoru je radeno u istom servisu (redovni servis i ugradnja multivara), zato jer nit imam znanja nesto radit nit bi se usudio nesto cackat po motoru, stvarno neznam sta da radim, da li ima kakve mogucnosti da generalni uvoznik reagira bez obzira sto je istekla garancija zbog tog sto je to kako izgleda tvornicka greska??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju