Tehnički kutak > Tuning skutera

Kolko RPM-a vam razvija skuter

<< < (6/8) > >>

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2010, 15:59:19 ---Nigdje on ne spominje te okretaje na kojima krece. On je rekao da na tim okretajima vario jos ne radi

--- Kraj citata ---

kak ne....napiso je ovo....

"8000 is too low. My (mhr team) zip launches at full powerband. You can't even feel the change when the clutch locks and the variator gets to work. And I have delta clutch, no weights and white springs."

DvdAerox:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2010, 15:53:17 ---previse vrti. Imas premalo snage na tim okretajima

--- Kraj citata ---

Pravu snagu pokaze tek iznad 11500, sve je nastelano, drugacje ne ide, isprobano brdo kombinacija... cudi i mene zasto ali je sve kako treba.. a i neka vrti tolko, nije da me bas zanima... ionako ga koristim tu i tamo  :)

3alfa3:

--- Citat: DvdAerox - 06 Ožujak, 2010, 16:09:24 ---
Pravu snagu pokaze tek iznad 11500, sve je nastelano, drugacje ne ide, isprobano brdo kombinacija... cudi i mene zasto ali je sve kako treba.. a i neka vrti tolko, nije da me bas zanima... ionako ga koristim tu i tamo  :)

--- Kraj citata ---

Jednom sam samo vozio minarelli sa nepreradjenim 2+, Shotom i 21 karbom i to je islo ko gluha svinja. Bio je to Narxov Malaguti koji je bio odlicno postelan, a vrtio je kroz ubrzanje ak se ne varam 12400

jprekrit:

--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2010, 14:56:05 ---...ovo da delta sa mekanim federima krece na 7-8000 hiljada....

--- Kraj citata ---
Ako je u ovom postu to mene išlo, pa nisam ja kriv što mi kreće na tolkim okretajima zato jer ste mi prodali deltu koja ima ferode sigurno na pola manje nego nova, a kao ono... ima samo 1000 km... Osim toga iz slike ispod može se zaključiti da ti žuti fedrići za orginalno kvačilo koji su nategnuti do kraja (kao što su moji) kreću na okretajima ko žuti fedrići iz sport pakiranja nategnuti na pola. Mislim da je to optimalno za moj setup. Pa neću valjda staviti te crne i full ih nategnuti pa da kreću na 11-12k... Pa tolko mi se ni motor ne vrti na full gasu... A ako nisam u pravu s tim okretajima, onda ću se obratiti u Italiju da im ta shema s tim okretajima k...u ne valja...

BTW: Rekli smo bez spama... Da samo ona maska može biti radi lakšeg snalaženja za dečke koji misle stavljati neš na svoj skut... Zato moderatori, molim vas da se pobrinite za to!!!  :zmaj:

2TDottore:
nije se to odnosilo na tebe nego sam ja samo reko da je taj manual sigurno tocan jer delta sa najtvrdjim federima naspanatim do kraja sigurno krece na oko 6500 a cinjenica je da seriski satovi lazu za bar 1000 obrtaja na vise....

a ovo da su ti ferode potrosene ja stvarno neznam jer nisam se bas zagledao u tvoju deltu a i opcenito se nisam bas bavio sa deltama pa neznam kak tocno moraju izgledat....ak mislis da te neko zaj#bo obrati se clanu od kog si kupio deltu pa to rjesite... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju