Tehnički kutak > Tuning skutera

Kolko RPM-a vam razvija skuter

<< < (8/8)

Crazy Kuree:

--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2010, 18:42:30 ---Ajd nećemo sad o tome... Kak je, tak je... Ta delta i tako neće biti dugo na skutu, a to mi je samo još jedna škola da prije se treba rabljena roba vidjeti a tek onda kupiti... Mislim da ću uzeti kopiju delte, točnije Motoforce Racing M-Type Clutch koji je 30€ jeftiniji nego delta i zvono kopija Wingbela... Makar mi to netreba...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
mene samo zanima zašto bi uzimo novu deltu kad i to pola mesa što je ostalo radi dobro svoj posao, ako već oćeš novo da bude, ferode su oko 200 kn nove tj pakne one komplet samo bi ti kućište bilo staro

doritos:

--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2010, 18:54:00 ---a dobro onda.... :)

efz je imao taj Motoforce Racing M-Type Clutch i i ak se dobro sjecam nije bio bas zadovoljan s njim a kai se tice rmsovog zvona koje je kopija wingbela i ja sam si ga narucio za zipa jer nema razlike naspram malosija... :)

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

jprekrit:

--- Citat: doritos - 06 Ožujak, 2010, 19:04:30 --- :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hehe... Ali prvo moram riješiti tvoju jaknu!!! To mi je sad No.1!!!

Giz:
Ove nebuloze od Deluxa sam ja pobrisao. Ako netko ima problema, slobodno otvori temu i nek se žali ili nek mi se javi na PM.

Edit 2:
2 Bruno: Pardoniram. Nisam stigao počistiti... Ipak se moram i sa ženom družiti pošto sam ko pes na lajni.  ::)

PS
Ja imam doma kompresor na hladnjaku koji se vrti na 110 000 pa si nisam faca zbog toga a to da on ima doma mašinu koja se vrti na toliko mrp možete klinkicama u Boi prodavati.  :hmh:
Sljedeči komentar se zna što nosi a vi dragi moji nastavite. Ja vremena i volje imam.  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju