Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolko RPM-a vam razvija skuter
3alfa3:
Meni delta sa crvenim federima u najopustenijem polozaju i sa utezima u najtezem niti ne takne zvono prije 5600-5700 okr. A do kraja primi tek oko 7000
2TDottore:
pa to ti je to...oduzmi malo vise od 1000 obrtaja kolko laze sat i dodjes skoro do ove vrijednosti iz tablice.... ;D
jprekrit:
--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2010, 18:18:08 ---nije se to odnosilo na tebe nego sam ja samo reko da je taj manual sigurno tocan jer delta sa najtvrdjim federima naspanatim do kraja sigurno krece na oko 6500 a cinjenica je da seriski satovi lazu za bar 1000 obrtaja na vise....
a ovo da su ti ferode potrosene ja stvarno neznam jer nisam se bas zagledao u tvoju deltu a i opcenito se nisam bas bavio sa deltama pa neznam kak tocno moraju izgledat....ak mislis da te neko zaj#bo obrati se clanu od kog si kupio deltu pa to rjesite... :)
--- Kraj citata ---
Ajd nećemo sad o tome... Kak je, tak je... Ta delta i tako neće biti dugo na skutu, a to mi je samo još jedna škola da prije se treba rabljena roba vidjeti a tek onda kupiti... Mislim da ću uzeti kopiju delte, točnije Motoforce Racing M-Type Clutch koji je 30€ jeftiniji nego delta i zvono kopija Wingbela... Makar mi to netreba... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2010, 18:38:26 ---pa to ti je to...oduzmi malo vise od 1000 obrtaja kolko laze sat i dodjes skoro do ove vrijednosti iz tablice.... ;D
--- Kraj citata ---
Do 10.000 ne laze, tek poslije pocne pokazivat previse i to bude razlika od nekih 300-400okr pri 12.000 okr. Mjereno dok sam jos Narda imao sa Stage6 digitalnom obrtaljkom koja je dovoljno precizna
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2010, 18:45:14 ---Do 10.000 ne laze, tek poslije pocne pokazivat previse i to bude razlika od nekih 300-400okr pri 12.000 okr. Mjereno dok sam jos Narda imao sa Stage6 digitalnom obrtaljkom koja je dovoljno precizna
--- Kraj citata ---
a dobro onda.... :)
--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2010, 18:42:30 ---Ajd nećemo sad o tome... Kak je, tak je... Ta delta i tako neće biti dugo na skutu, a to mi je samo još jedna škola da prije se treba rabljena roba vidjeti a tek onda kupiti... Mislim da ću uzeti kopiju delte, točnije Motoforce Racing M-Type Clutch koji je 30€ jeftiniji nego delta i zvono kopija Wingbela... Makar mi to netreba... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
efz je imao taj Motoforce Racing M-Type Clutch i i ak se dobro sjecam nije bio bas zadovoljan s njim a kai se tice rmsovog zvona koje je kopija wingbela i ja sam si ga narucio za zipa jer nema razlike naspram malosija... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju