Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
i jel ima kake prinove za masinu jel stiglo sta
budem ti dao broj pa ak ima kakvih zanimljivih dijelova kod haca javi pa ću ti reć kaj mi treba
moze,moze
jbg,sta je tu je,u petak onda idem,najkasnije subota po svoje dijelove,ili novce ili stogod,duzan mi nece ostati.......krcam scootere koji su mu doma,sto mi dodje pod ruku.....
sve ili nista
Ja bih kupio onaj quad za neku sicu
bole dobro pa nisi nikad bio proračunat luka mogu i ja s vama????naravno ja ne bih djelio zveketu jer mi je hac old school(a svi koji me imalo poznaju zaju da sam i ja old school)....ono ja imam mirnu ruku i mogao bi kvalitetno zabilježit neke ugodne trenutke....anto ak budeš išao javi...a ak bude došlo do zvekete ja ću bit onaj glas koji će dreknut - de uzmi mu mobitel ko iz videa KIZA U AKCIJI(koji je netragom nestao sa foruma)na SS-u je bio sličan topic,sven vs ivanić grad&bjelovar racing team i baš mi je bilo gutenberg dok sam ga čitao(a kao niste skužili da isfuravam te fore na ovom forumu).... ...time to grow up!!!!!
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
kiza ako budem išao imaš prijevoz, naravno i ekipa iz kvarta
ok,javi i odmah ti uštekam one šarafe za peugeota.....za cijenu ćemo se dogovorit,al ono ponesi bar 100kn