I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Bio bih zahvalan kad bi mi neko reko tocnu Hacovu adresu,nije bas da mi ide trazenje po netu iz onog imenika jebenog.....ja ne znam sta taj covijek misli,meni jos bolje ako podjem,taman prostetat,uzet svoje.....a siguran sam da nema pola dijelova za sto sam mu dao novce.....tako da cu uzet sto god mi se bude svidjelo,neku bb makinu ili cak dvije,nosim alat sa sobom da mogu mirno razmontirat,uh sto cu fino zaradit,bit ce mu ili pare za sve+troskovi puta+neka zaradica cca 1000 kn jer me vukao za nos ili skidam 2,3 makine pa nek pjeva ja stvarno ne vidim drugog izlaza....
Sve 5 u pravu si, ali sta ce ovi ostali koji su takoder platili dijelove a nisu dobili nista, kako ce se oni naplatit kad ti sve pokupis? Ja tebe razumin, ali i ti bi triba razumit druge decke koji su uplatili, mislim na one koji imaju cifre od par stotinjaka eura ove manje tipa 100 i 200 kn i nije neka love, nije da omalovazavam ali...
Meni mojih 150kn kod haca su mi jednako važni kao i nekome drugome njegovih 50kn il 200€! Sada je stvar principa
normalnoko ima duga nek ide zajedno sa lukom u posijet...
jel primas narudzbe? D
nazalost sutra ipak nista od puta,iz privatnih razloga,poslao sam Hacu poruku,sljedecu subotu sam u NG
zašto? ako se smije znat...
da,da,samo recite kao sto sam vec reko,nista ne mislim silom izvesti,siguran sam da cemo na miran nacin rijesiti sve,eto......
jel se moram ispovjedat nije bitno.....jutros sam isao kupiti benge,ali pricekat ce do sljedece sub,nije meni zurba nikakva