Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Speedfight 2 - ne ide preko 60...

<< < (3/6) > >>

speed:

--- Citat: Feeler - 03 Ožujak, 2010, 09:31:15 ---Jel' problem doći do tog federa? Da ne bi rastavio, pa kod sastavljanja završio sa viškom dijelova...  :icon_biggrin:
Inače, u drugu brzinu prebacuje normalno. Znači li to da je kvačilo ipak u redu ili ne mora biti?

--- Kraj citata ---
nema brzina skuter :toothy11:

imas slike i linkove u FAQ pa prolistaj malo

dhorvat:

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:17:23 ---skini deklo i vidi da ti nije centralni feder pukao,raskopaj kvacilo,to je meni bilo

--- Kraj citata ---

Ja bi reko da je neš sa strujom. Kreni od svjećica, pa lulica, kabel i na kraju možda bobina ili namotaji.

speed:

--- Citat: dhorvat - 03 Ožujak, 2010, 09:32:56 ---Ja bi reko da je neš sa strujom. Kreni od svjećica, pa lulica, kabel i na kraju možda bobina ili namotaji.

--- Kraj citata ---
da al ako je struja u redu onda je ovo,meni je nekako lakse bilo deklo skinut i kvacilo nego plastike i struju pregledat :glasses2:

dhorvat:

--- Citat: dhorvat - 03 Ožujak, 2010, 09:32:56 ---Ja bi reko da je neš sa strujom. Kreni od svjećica, pa lulica, kabel i na kraju možda bobina ili namotaji.

--- Kraj citata ---

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:34:43 ---da al ako je struja u redu onda je ovo,meni je nekako lakse bilo deklo skinut i kvacilo nego plastike i struju pregledat :glasses2:

--- Kraj citata ---

OK, ajmo rezimirat. Kreni od svjećice i lulice, pa nakon toga otvori dekl i vidi dal je do prijenosa, pa kreni na struju2  :headbang:

speed:

--- Citat: dhorvat - 03 Ožujak, 2010, 09:38:12 ---OK, ajmo rezimirat. Kreni od svjećice i lulice, pa nakon toga otvori dekl i vidi dal je do prijenosa, pa kreni na struju2  :headbang:

--- Kraj citata ---
to je 100 % put to do tocnog odgovora :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju