Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Speedfight 2 - ne ide preko 60...

<< < (2/6) > >>

Feeler:

--- Citat: Sauron - 02 Ožujak, 2010, 22:33:48 ---prije kakvog kvara ? :icon_scratch:
da ti nije semering možda probio ? to možeš pogledat bez beda sa strane kod variomata i kod paljenje,imaš 20min posla :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Prije kvara (problema) koji sam opisao. Dakle, ako je probio semering, trebalo bi biti ulja i dima na tom mjestu?

--- Citat: Mislav46 - 02 Ožujak, 2010, 22:38:19 ---dali si radio kakav servis, koliko remen ima kilometara??

--- Kraj citata ---
Nakon što mi se ovo počelo događati, promijenio sam svjećicu, zračni, filter goriva i ulja, rolice i pogonski remen. Znači, remen je nov.

--- Citat: Sauron - 02 Ožujak, 2010, 22:48:19 ---a jel zračno ili vodeno hlađenje ?
da nije probila brtva možda,ako kažeš da napravi zvuk,dali ga još koj put napravi ?
pa boja onako ruzine i neke zlatne bi bila smjesa koja treba,znači 100% dobra :icon_thumright:
to sam 1. doživio i to kad je sam motor mješao ulje ali pošto ja to ne volim pa u rezervar još skoro 2% roknem pa xD :toothy12: :toothy3:

--- Kraj citata ---
Vodeno hlađenje. Zvuk napravi kada se zaguši i nakon toga naglo ubrza, ali nije tako svaki put...

S.F. sf2:
bobina

Feeler:

--- Citat: S.F. sf2 - 03 Ožujak, 2010, 00:29:44 ---bobina

--- Kraj citata ---
Posumnjao sam i na bobinu, no majstori i "majstori" kažu kako bi u tom slučaju skuter trokirao... :dontknow:

speed:
skini deklo i vidi da ti nije centralni feder pukao,raskopaj kvacilo,to je meni bilo

Feeler:

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:17:23 ---skini deklo i vidi da ti nije centralni feder pukao,raskopaj kvacilo,to je meni bilo

--- Kraj citata ---
Jel' problem doći do tog federa? Da ne bi rastavio, pa kod sastavljanja završio sa viškom dijelova...  :icon_biggrin:
Inače, u drugu brzinu prebacuje normalno. Znači li to da je kvačilo ipak u redu ili ne mora biti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju