Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Speedfight 2 - ne ide preko 60...
Feeler:
--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:32:50 ---nema brzina skuter :toothy11:
imas slike i linkove u FAQ pa prolistaj malo
--- Kraj citata ---
Nemoj j... ? :upsja: :icon_biggrin:
Zar nije automatski mjenjač sa dvije brzine?! :icon_scratch:
--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:40:14 ---to je 100 % put to do tocnog odgovora :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Hvala svima na nesebičnoj pomoći, idem se baciti na posao. Još jedno pitanje od strane laika, ako može. :icon_biggrin:
Koji su klasični simptomi po kojima bih trebao zaključiti kako nešto nije u redu sa lulicom, kablovima ili bobinom, odnosno, sa prijenosom (ne računajući feder)? Svjećica je nova, kako rekoh.
luna500rr:
--- Citat: Feeler - 03 Ožujak, 2010, 09:45:52 ---Nemoj j... ? :upsja: :icon_biggrin:
Zar nije automatski mjenjač sa dvije brzine?! :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
''CVT'' upisi to na joutube i vidjet ces kako funkcionira, bolje od ikakve getribe s brzinama ili icega :hello:
Ako bobina naradi, nebaca nikakvu iskru. Ako lulica ili kabel od bobine do lulkice neradi, motor cas trokira, cas neradi nikako, cas radi normalno, cas neide 30 pa onda ide normalno...
Prjenos ti se sastoji od kvacila, remena, polutki... Ako ti je kvacilo u redu na ler gasu se nebi trebao vrtiti straznji kotac, ako se i vrti mogao bi ga rukom zaustaviti... Ako ti bilo sto od ostatka prjenosa neradi, motor ce pri maxmalnoj brzini imati ili previsoke okretaje ili preniske...
Po zapazanju problema najvjerovatnije ti je se odovjio ili pokvario jedan dio usisa zraka ili se zastopala glavna dizna :hello:
Feeler:
--- Citat: luna500rr - 03 Ožujak, 2010, 10:43:56 ---''CVT'' upisi to na joutube i vidjet ces kako funkcionira, bolje od ikakve getribe s brzinama ili icega :hello:
Ako bobina naradi, nebaca nikakvu iskru. Ako lulica ili kabel od bobine do lulkice neradi, motor cas trokira, cas neradi nikako, cas radi normalno, cas neide 30 pa onda ide normalno...
Prjenos ti se sastoji od kvacila, remena, polutki... Ako ti je kvacilo u redu na ler gasu se nebi trebao vrtiti straznji kotac, ako se i vrti mogao bi ga rukom zaustaviti... Ako ti bilo sto od ostatka prjenosa neradi, motor ce pri maxmalnoj brzini imati ili previsoke okretaje ili preniske...
--- Kraj citata ---
Skuter uopće ne trokira. Prema ovome što si napisao, rekao bih kako ni struja ni prijenos nisu u pitanju, no ipak ću sve rastaviti i provjeriti.
--- Citat: luna500rr - 03 Ožujak, 2010, 10:43:56 ---Po zapazanju problema najvjerovatnije ti je se odovjio ili pokvario jedan dio usisa zraka ili se zastopala glavna dizna :hello:
--- Kraj citata ---
I ja sam najbliže takvom razmišljanju. No, kako rekoh, fergazer sam skinuo, izgleda čisto, a dizna prozračno. Filter zraka sam promijenio, ali ću ipak rastaviti i taj sustav i pogledati. Može li biti problem sa rezervoarom? Koliko sam čuo, u Forticaru na svakom servisu skidaju rezervoar i peru ga.
Ljudi moji, hvala još jednom svima na pomoći, no ima li, ipak, tko za preporučiti kakvog dobrog majstora u Zagrebu da ja ovim rastavljanjima i sastavljanjima ne bih usrao motku do kraja? :icon_biggrin:
luna500rr:
Imas pod usluge popis servisera s foruma, svi rade za malu lovu ili pice a naprave supe posao :hello:
Blesavi_skuteras:
To i mene muci , iako sam sve promjenio osim centralnog federa , i kod mene je stvar isto kad se ugrije , al meni treba tvrdji centralni i meni vise toga nema..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju