Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Speedfight 2 - ne ide preko 60...
Feeler:
--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:17:23 ---skini deklo i vidi da ti nije centralni feder pukao,raskopaj kvacilo,to je meni bilo
--- Kraj citata ---
BINGO! Centralni feder nije pukao, ali je oslabio... Čestitam, majstore! :glasses9:
Nabavio sam ga u "Gigantu", cijena 250 Kn. Prodavač kaže kako je 80 % tvrđi od tvorničkog. Zamijenio u "Forticaru" u Dubravi, pola sata rada - 85 Kn. Uglavnom, skuter ide kao i prije - ja sretan! :headbang:
Loša vijest - pri zamjeni je dijagnosticirano kako su istrošeni lageri na radilici i taj posao će me koštati oko 1000 Kn. Jbg... :dontknow:
Hvala svima na pomoći i savjetima! :icon_thumright:
zL!Ko:
--- Citat: Feeler - 08 Travanj, 2010, 21:31:39 ---BINGO! Centralni feder nije pukao, ali je oslabio... Čestitam, majstore! :glasses9:
Nabavio sam ga u "Gigantu", cijena 250 Kn. Prodavač kaže kako je 80 % tvrđi od tvorničkog. Zamijenio u "Forticaru" u Dubravi, pola sata rada - 85 Kn. Uglavnom, skuter ide kao i prije - ja sretan! :headbang:
Loša vijest - pri zamjeni je dijagnosticirano kako su istrošeni lageri na radilici i taj posao će me koštati oko 1000 Kn. Jbg... :dontknow:
Hvala svima na pomoći i savjetima! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
wtf? pa centralni od malossio u crikvi je 100kn, a to je skuplje nego drugdje
Feeler:
--- Citat: zL!Ko - 08 Travanj, 2010, 21:36:17 ---
wtf? pa centralni od malossio u crikvi je 100kn, a to je skuplje nego drugdje
--- Kraj citata ---
Pojma nemam. Inače, ovaj je crvene boje, mislim da je takav najtvrđi, pa je stoga valjda i skuplji... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju