Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Speedfight 2 - ne ide preko 60...

<< < (6/6)

Feeler:

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:17:23 ---skini deklo i vidi da ti nije centralni feder pukao,raskopaj kvacilo,to je meni bilo

--- Kraj citata ---
BINGO! Centralni feder nije pukao, ali je oslabio... Čestitam, majstore!  :glasses9:

Nabavio sam ga u "Gigantu", cijena 250 Kn. Prodavač kaže kako je 80 % tvrđi od tvorničkog. Zamijenio u "Forticaru" u Dubravi, pola sata rada - 85 Kn. Uglavnom, skuter ide kao i prije - ja sretan! :headbang:
 Loša vijest - pri zamjeni je dijagnosticirano kako su istrošeni lageri na radilici i taj posao će me koštati oko 1000 Kn. Jbg... :dontknow:

Hvala svima na pomoći i savjetima! :icon_thumright:

zL!Ko:

--- Citat: Feeler - 08 Travanj, 2010, 21:31:39 ---BINGO! Centralni feder nije pukao, ali je oslabio... Čestitam, majstore!  :glasses9:

Nabavio sam ga u "Gigantu", cijena 250 Kn. Prodavač kaže kako je 80 % tvrđi od tvorničkog. Zamijenio u "Forticaru" u Dubravi, pola sata rada - 85 Kn. Uglavnom, skuter ide kao i prije - ja sretan! :headbang:
 Loša vijest - pri zamjeni je dijagnosticirano kako su istrošeni lageri na radilici i taj posao će me koštati oko 1000 Kn. Jbg... :dontknow:

Hvala svima na pomoći i savjetima! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

wtf? pa centralni od malossio u crikvi je 100kn, a to je skuplje nego drugdje

Feeler:

--- Citat: zL!Ko - 08 Travanj, 2010, 21:36:17 ---
wtf? pa centralni od malossio u crikvi je 100kn, a to je skuplje nego drugdje

--- Kraj citata ---

Pojma nemam. Inače, ovaj je crvene boje, mislim da je takav najtvrđi, pa je stoga valjda i skuplji... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju