Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 Di Tech i tuning
roby44:
mislim da polini nema elektroniku nego casicu. malossi ima elektroniku.
moj savjet i savjet svih ostalih je da to pustis kako je. ako si bas zapeo stavit kit svakako se obrati chupsyju jer ti to nitko nece znat slozit.
maRRkus:
--- Citat: roby44 - 26 Srpanj, 2007, 00:28:47 ---mislim da polini nema elektroniku nego casicu. malossi ima elektroniku.
moj savjet i savjet svih ostalih je da to pustis kako je. ako si bas zapeo stavit kit svakako se obrati chupsyju jer ti to nitko nece znat slozit.
--- Kraj citata ---
šta ti pričaš?!
ima malo više ditecha koji idu, i malo više ljudi koji to znaju složit...
i nemojte čovjeku pričat ako kupi to što misli da će mu skuter ići lošije, jer onaj setup vario kit i reza+ neke sitnice bi išao puno bolje, ko misli da nebi je glup...
roby44:
--- Citat: maRRkus - 27 Srpanj, 2007, 11:11:32 ---
--- Citat: roby44 - 26 Srpanj, 2007, 00:28:47 ---mislim da polini nema elektroniku nego casicu. malossi ima elektroniku.
--- Kraj citata ---
šta ti pričaš?!
ima malo više ditecha koji idu, i malo više ljudi koji to znaju složit...
i nemojte čovjeku pričat ako kupi to što misli da će mu skuter ići lošije, jer onaj setup vario kit i reza+ neke sitnice bi išao puno bolje, ko misli da nebi je glup...
--- Kraj citata ---
pa eto,ako si tako sposoban slozi covjeku, vidis da je voljan kupit.
to kazem jer sam idio malo vise di-techa koji ne idu nego koji idu. a i ljudi koji se kuze u to kazu da je to neisplativo ulaganje.
Swordfish27:
Ne bi zelio potaknut neke svadje, ali volio bi to sloziti i da vidim da moze i di tech ici...naravno nece ici kao karb, ali bar da ide.. :laughing7:
Nikon:
neisplativo je ulagat i u karb verziju, a sa injectionon samo duplo vise..
daj napisi te ljude koj ito mogu napravit kako triba a da nemoras stelat svaki tjedan dana pa da se ima ako kome zatriba i javi se za tuning...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju