Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 50 Di Tech i tuning

<< < (4/6) > >>

maRRkus:
neću ja nikom niš slagat
ja prodajem dijelove, a ne slažem drugima skutere u slobodno vrijeme
ditech je kompliciraniji, ali može se napravit da ide...
istina pitanje je isplativosti jer ak ose kupuju novi dijelovi cifre su velike, ali jbg ko nema neka ide na str
www.nemam-para-za-tjuning.yu hahahaha zezam se
ali isto je istina da tuning nije dugotrajnost nego performanse pa ko voli nek izvoli

maddex:
Najbolji i najjeftiniji tunig bi ti bio da skines 20 kila, na 20kg dobijes oko 10km/h, a i skuter je puno startniji .ja tak napravio i stroj leti. a s 3000 kn odi se okupat na more. :glasses9:

speed:

--- Citat: maddex - 28 Srpanj, 2007, 00:00:43 ---Najbolji i najjeftiniji tunig bi ti bio da skines 20 kila, na 20kg dobijes oko 10km/h, a i skuter je puno startniji .ja tak napravio i stroj leti. a s 3000 kn odi se okupat na more. :glasses9:

--- Kraj citata ---
:sign020:,gle ako decko ima 50-60 kg,sta kad ih skine,pa motor ce ga prevagnut :laughing7:

maddex:
 :hello:Pa čovjek je lijepo napisao na početku da ima blizu 100kg, prema tome ne moze biti pre lagan za skut. :headbang:

X-Thug:
al opet skuter ima određenu nosivost i desetak kila nebi tribalo imati baš toliko velikog utjecaja...ja iman oko 70 kg i kad sidne samnom jos neko tolike kilaze ima malo sporiji start i ubrzanje ali krajnja je tu negdi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju