Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 50 Di Tech i tuning

<< < (2/6) > >>

Swordfish27:

--- Citat: Benjamin - 25 Srpanj, 2007, 14:49:23 ---Pise ljepo gore 2300kn za kit.Znaci +900 za spuh makar sumnjam da je tako jeftin.prije da je negdje oko 1200kn.I + jos rolice,filter zraka,federi za prijenos.To ak ne nades nista ovako jeftinije prako foruma te kosta oko 300-500kn.

--- Kraj citata ---

rekao mi ovaj u motoshopu da je oko 950kn leovinci rr..ako on laze,lazem i ja...neznam, nesto bi kemijao a neda mi se sjebat scooter...

roby44:
sjebat ces ga, pusti to....
stavit ces kit,ici ce ti losije. za di-tech moras imat jebeno znanje i iskustvo a ni onda nece ic kao karb.

igor.sb:
spuh na ditechu je manje vise ne bitan, jer ditec nema rezonanciju, gotovo da mu nista i ne znaci

i đabe tog polovnog polini kita ako nes dobit casicu koja daje vise benge, ili ako kupujes polovni malossi kit a ne dobijes struju

btw...   http://rapidshare.com/files/44998368/ditech_speed.wmv.html

ovo je ditec od jedne cure(vanilije) sa svijetskutera, i samo cu reci tuned by chupsy

speed:

--- Citat: igor.sb - 25 Srpanj, 2007, 20:35:05 ---spuh na ditechu je manje vise ne bitan, jer ditec nema rezonanciju, gotovo da mu nista i ne znaci

i đabe tog polovnog polini kita ako nes dobit casicu koja daje vise benge, ili ako kupujes polovni malossi kit a ne dobijes struju

btw...   http://rapidshare.com/files/44998368/ditech_speed.wmv.html

ovo je ditec od jedne cure(vanilije) sa svijetskutera, i samo cu reci tuned by chupsy

--- Kraj citata ---
lol ovo ide oko 120km/h, :icon_thumright:e ako hoces da ovako ide obrati se chupsyju ;D

Swordfish27:
Polini termo grupu  za Vaš skuter trenutno nemamo na skladištu (dolazi kroz
15 dana ) a cijena je cca.1600,00kn
Variomat  je isporučiv odmah i cijena je 490,00 kn

Auspuh je isporučiv LeoVince ZX po cijeni 1120,00 kn

Ovo mi je ponudila jedn atvrtka iz karlovca...ima tko kakavih iskustava sa tim?  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju