Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 Di Tech i tuning
Swordfish27:
Evo ovako, za pocetak da kazem da sam nov u ovim scooter tuning vodama,ali voljan sam učiti od ljudi koji su napravili nešto sami a ne od teoretičara kojih na forumima ima i previše... :icon_thumright:
Ovako, imam Di techa sa 3500km i htio bi da to malo zivlje mene potegne, jer ipak sam blize 100kg, a ne 90, pa ako bi se ubrzanje popravili i dobio koji km/h vise ja bi bio zadovoljan.
Gledajuci ovaj filmic, zakljucujem da to i nije tako nemoguce...
E sad pitanje: di nabaviti ove dijelove, i po kojoj cijeni, naravno svaka informacija je dobrodosla..
Za spuh sam bio pitat u obliznjem motoshopu i nudi mi leovinci RR i Leovinci ZX po skoro pa istim cijenama, e sad, neznam za koji se odlucim, ako se nemoze nabaviti ovaj gianelli sa filmica...
LP
Benjamin:
--- Citat: Swordfish27 - 25 Srpanj, 2007, 08:42:14 ---Evo ovako, za pocetak da kazem da sam nov u ovim scooter tuning vodama,ali voljan sam učiti od ljudi koji su napravili nešto sami a ne od teoretičara kojih na forumima ima i previše... :icon_thumright:
Ovako, imam Di techa sa 3500km i htio bi da to malo zivlje mene potegne, jer ipak sam blize 100kg, a ne 90, pa ako bi se ubrzanje popravili i dobio koji km/h vise ja bi bio zadovoljan.
Gledajuci ovaj filmic, zakljucujem da to i nije tako nemoguce...
E sad pitanje: di nabaviti ove dijelove, i po kojoj cijeni, naravno svaka informacija je dobrodosla..
Za spuh sam bio pitat u obliznjem motoshopu i nudi mi leovinci RR i Leovinci ZX po skoro pa istim cijenama, e sad, neznam za koji se odlucim, ako se nemoze nabaviti ovaj gianelli sa filmica...
LP
--- Kraj citata ---
Da ali ovaj Di tech s filmica nema samo auspuh da tako ide.Ima i Polini 70ccm Kit gore i variomat jos.
Moras biti svijestan da motore s ubrizgavanjem je jako skupo slagati.A dobitak i nije bas nesto gledajuci na motore s obicnim fergazerom.
Kad kupujes auspuh onda moras obavezno napomenuti da je za motor s ubrizgavanjem odnosno Di Tech u tvom slucaju jel ima razlika u auspuhu za motor s ubrizgavanjem i obicnim fergazerom.
Izmedu RR i ZX ti nema bas neke osjetne razlike jedino RR ima malo dublji zvuk kolko sam ja skuzio kad mso isprobavali razlike na skuterima s fergazerima.
Znaci trebalo bi isto vrijediti za motore s ubrizgavanjem.
Kit je dosta skup jel s njim dobivas i novi elektroniku jel ako je veca zapremnina i vise se vrti motor i s time je veca potrosnja automatski.A ako se elektronika ne promijeni moze doci do ostecenja ili unistenja cilindra i klipa.
Kit ti kosta u ducanu oko 2300kn ovisi o modelu i proizvodacu.I u tom paketu dobijes sve kompletan kit i novu elektroniku.
To sve smontiras i metnes odgovarajuci auspuh postelas prijenos i to ti je to.
P.A.L.A.C:
ma samo cu ti rec kani se di tech tuninga jel to stvarno moras bit expert da bi slozio di techa da ide tak kao na filmicu... :binkybaby:
Swordfish27:
Znam da nije samo auspuh u pitanju, nisam bas toliki panj... :toothy10:
Nego vidio sam da kolega sa foruma prodaje kit za ditecha
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2753.0
Pa sam se mislio sa njim dogovoriti za cijenu, a ugradnju bi ja sam obavio za vikend..e sad problem je ta nova elektronika..mislim da to on nema, morat cu ga pripupitati...
Znaci oko 2300kn za kit+ 900 spuh...ili sve skupa 2300kn?
Benjamin:
Pise ljepo gore 2300kn za kit.Znaci +900 za spuh makar sumnjam da je tako jeftin.prije da je negdje oko 1200kn.I + jos rolice,filter zraka,federi za prijenos.To ak ne nades nista ovako jeftinije prako foruma te kosta oko 300-500kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju