par dana nako nsta si ga proda kolaku kad je bila trka u sibeniku,nemos sad rec da je on uspia u 4 5 dana satrat cili motr i rastelat.. a taj vxr je slovia za najbrzeg u hrvatskoj po tebi, a u biti je bia nothing special,ocu samo rec da je lako pricat kako nesto ide leti tu u zg,kad nismo blizu za dokazat.. i dok mene ijedan vxr ne okine na serijskon spu,ja odustat necu od guranja u nebesao i bit cu veliko dijete ,a evo san vec 6u godinu na spu i jos se nisan nasa u situaciji a me ikakav vxr skine
duje a bas si noob...nisam prodao skuter! nemoj javno preko foruma iznosit cinjenice koje nisu tocne i o kojima pojma nemas. blatis me bezveze pred drugim clanovima koji citaju.
Motor sam mjenjao za drugi!
motor je bio kod kolaka mjesec ili 2 prije trke u sibeniku! osim toga on je odma isao skidati glavu i nesto kemijati sa ventilima! to su nepobitne cinjenice koje ja smatram da ti moras znati da bi se uopce upustio u konverzaciju ovakvig tipa samnom!
evo ti ukratko kako je isao vxr kojeg sam ja posjedovao u najboljim danima.(ima i race sa savrseno zdravim sp 180 2003 sa 1000 kilometara i sa MALOSSI MULTIVAROM I FEDERIMA NA KVACILU),(na 2.50 minute)
isto kako ti tvrdis za sp 180 ja ti mogu tvrditi za vxr. mene nitko nije skinuo na vxru osim trkaceg sp 180! mnogi(paky,acid,winder) ljuubitelji 2 t koji su bili nadobudni isto kao i ti kada su dosli probali , stali se sa svojim skuterima protiv tog kako ti kazes mog vxra su skinuli kapu i rekli svaka cast!
i jos jedna cinjenica postoji koju nikako ni sam da pobijem.(niti jedan ali pazi od 20 komada koje sam slagao) nemogu dobiti da ide kao taj vxr! dottoreov je mozda blizu ili isti ali fali mu jos malo po mojoj procjeni!