Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nezz, ali imam osjecaj da ovoga vxa sa videa moze drzati postelani base kit...
nemre tak ić serijski sp jer sam ga imao zdravog tak da je valjda u ST rjeđi zrak il tak neš pa je manji otpor ili...?
kod nas nema vlage pa lose podmazuje i automatski ide losije..od sad idem u ST testirat skuter..ak bu tu iso dobro dolje ce ic ko raketa..decki dolazim testirat vx-a kada ga jurca slozi..
iči čemo zajedno.bio sam ja prošle godine dolje jer imam rodbine i moj sp lagano naturpijan je išao oko 240-250 pa če i vxr zicer tolko.
e sada ga i vi zaserete.. istina da sp ide bolje od vxr-a, samo sam serijale vozio tako da.. ali meni nekako ovaj cajger sporo ide... nezz pa 14 sec do 100 imaju i base setupi poselani.. ako samo sa zxom pia makine imaju oko 15 sec do 80...
meni jedino od ovih brojeva vx 130, vxrovi 140+pa moj ne mrda onda, pravac 120, 125... nizbrdo 130
zanimljivo! kako onda nemas sa one ceste paralelno sa micevcom?covjece ako je neko u snovima to si ti sa svojim serijskim najbrzim najjacim naj sve superman ultra mega brzim spom koji serijski pere ove sa PH LOL.za tebe ne treba tuning djelovi niti ista tuning posto svi ti tvoji sp/fxr idu kao nafrkani ostali skuteri a mi svi smo budale koji kupujemo tuning djelove kad za 100 kuna mos slozit da je space shuttle.a ja u zivotu nisam cuo za tunirani skuter od duje niti serijski skuter od duje niti ista od duje a kako ti kazes ti o mojim jesi pa makar i lose to ti dovoljno govori o mom skuteru. za dobrim konjem se prasina dize a ocito se i oko tog vxra pa i oko onog spa digla prasina i jos se nije slegla.jedi zrak priznajem duje TI SI BOG
sven vidim i ja da nekako mi sporo ovo ide.. tj moj sf sa replicom i nardom je isao kao ovaj vx, ako ne i bolje..