Općenito > Propisi

Zaustavila me murija !!!

<< < (8/14) > >>

Sauron:

--- Citat: zoki_NRG - 21 Veljača, 2010, 01:26:24 ---gle, nemoj mene ispravljat kad je sam napisao da mu ocito starci jos nisu dovoljno pametni ako mu nisu platili vozacki, pise na stranici prije...al vidim da ne citas... not cool

pozivi na sud dojdu, ali nekima po novome doje samo rijesenje suda i kazna.... very cool
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e kad smo već kod tog bježanja murje dali se sjećaš ovog :laughing9: :laughing9: :laughing7:

stari moj to je slikano 21.09.2008 hhahah xD :toothy12:
bili smo gore na plodinama pa se ovi trkali,palili gume i slično i murja doletila pa se svi razletili...poslje došo black rox i još neka ekipa pa si išo snjima ja nisam mogao nać ključeve di su mi,pali mi u parkiću gore :toothy3:

zoki_NRG:
pa trkao sam se ja gore bio hahaha
a vidi nrg, jos je imao prednju felgu od runnera jer se prednja polirala...

loris46:
ddd..bio sam i ja tada..pice..svi pobegli.. :toothy12:
sve face vo no, dosla murija, svi gas..hahahha :toothy10:

3alfa3:

--- Citat: aeroxtuning - 21 Veljača, 2010, 16:39:46 ---U Dubrovniku a vjerujem i u ostatku zemlje,zabranjena potjera za motoristima,razlog tome je tragican slucaj di su nadrkani presretaci u mercu e klase gonili momka kojeg osobno znam na kawasakiju z 750 i on je poginuo,njegov stari je pokrenuo postupak protiv policije......

--- Kraj citata ---

Bjezao od policije i poginuo?
Prirodna selekcija

aeroxtuning:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2010, 23:22:31 ---
Bjezao od policije i poginuo?
Prirodna selekcija

--- Kraj citata ---
ganjali su ga,tj ugrozavali sa svojim ultra brzim prometalom....mogli su jednostavno stat,a ne imat na dusi jedan zivot....naravno da nije ispravno bjezati,ali svak izgubi volju stati kad imas 2 opcije kod zaustavljanja,mozes biti potpuno cist,da nisi niti jedan prekrsaj ucinio.....prva opcija je da ti pisu neke gluposti,druga opcija je da das za "kafu" (cca 50 kafa),na sto vecina ljudi pristaje jer imaju taj neki strah od glupana koji nisu ni osnovnu zavrsili....zato sada se i ne trude vise nikoga sa motorom zaustavljati jer znaju da im niko nece stat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju