Općenito > Propisi

Zaustavila me murija !!!

(1/14) > >>

robertbahcic:
Evo ovako zanima me ako je tko imao slucaj kao ja bio sam na sudu sad prosli tjedan i jucer su me ponovo lapili nereg. motor i nemam vozacku i pisali mi nesto al neznam ni ja sam sto to i reko mi lik dobit ces poziv za sud, vec sam bio odrađivao dobrotvorni rad i prosli tjedan sam na sudu dobio sudski ukor i 4mj zabrane voznje pa me zanima jel ima koji nacin da se izvucem da mi ne produze tu zabranu ili da mi ne spucaju neku kaznu opasnu jel sam za 2 mj punoljetan pa me zanima vase misljenje skuterasi hhh...

Waynder:
dobro a kaj tebi starci vele na to? jeftniej im kazne placat neg vozacku?

robert:
moje mišljenje je da te trebaju kaznit što žešće i zabranu vožnje do penzije. radi takvih kao ti smo mi svi ostali nahebali, jer nas kontroliraju radi sumnje da vozimo kao ti bez vozačke, rege itd...! i onda ako je kod nas sve u redu prcaju nas radi sitnica.

istipa622:

--- Citat: robertbahcic - 20 Veljača, 2010, 16:42:00 ---Evo ovako zanima me ako je tko imao slucaj kao ja bio sam na sudu sad prosli tjedan i jucer su me ponovo lapili nereg. motor i nemam vozacku i pisali mi nesto al neznam ni ja sam sto to i reko mi lik dobit ces poziv za sud, vec sam bio odrađivao dobrotvorni rad i prosli tjedan sam na sudu dobio sudski ukor i 4mj zabrane voznje pa me zanima jel ima koji nacin da se izvucem da mi ne produze tu zabranu ili da mi ne spucaju neku kaznu opasnu jel sam za 2 mj punoljetan pa me zanima vase misljenje skuterasi hhh...

--- Kraj citata ---

ako nisi ništa potpisao vjerovatno te samo plaše   :redface:
Pogledaj po na motori.hr i pronađi neku slicnu temu...ima ih dosta već  :toothy10:

dhorvat:
Gle, ja sam vozio bez vozačke isto, ali samo kod nas i po selima gdje nije bilo opasnosti a bome niti murije. Ali u odnosu na tada je kazna za vožnju bez vozačke višestruko veća pa se baš i nebi igral sa time. A za te pare koje ćeš davati za kazne si si već mogao i položit vozački  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju