Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
zoki_NRG:
--- Citat: CoK - 21 Veljača, 2010, 01:22:38 ---ok...ovdje si mu doslovno reko ruzne stvari o starcima...NAT KUL
pozivi na sud dolaze jos uvjek tak da te tu odmah ispravim jer si pogrijesio...NAT KUL
uglavnom...nemas kaj vozit bez vozacke i bez registracije,pogotovo u gradu opasnost si za sebe i za druge,nemoras ti niti bit kriv al ak se nakj desi eto ti sranja
--- Kraj citata ---
gle, nemoj mene ispravljat kad je sam napisao da mu ocito starci jos nisu dovoljno pametni ako mu nisu platili vozacki, pise na stranici prije...al vidim da ne citas... not cool
pozivi na sud dojdu, ali nekima po novome doje samo rijesenje suda i kazna.... very cool
:icon_thumright:
Mrle Mrki:
onaj sa dna bas ne zna bjezat, mogo je ic s njim na auto put i bjezat murji. bas je pametan. :toothy11:
aeroxtuning:
U Dubrovniku a vjerujem i u ostatku zemlje,zabranjena potjera za motoristima,razlog tome je tragican slucaj di su nadrkani presretaci u mercu e klase gonili momka kojeg osobno znam na kawasakiju z 750 i on je poginuo,njegov stari je pokrenuo postupak protiv policije......
ivan007:
--- Citat: aeroxtuning - 21 Veljača, 2010, 16:39:46 ---U Dubrovniku a vjerujem i u ostatku zemlje,zabranjena potjera za motoristima,razlog tome je tragican slucaj di su nadrkani presretaci u mercu e klase gonili momka kojeg osobno znam na kawasakiju z 750 i on je poginuo,njegov stari je pokrenuo postupak protiv policije......
--- Kraj citata ---
znaci on smije bjezat i oduprjet se zakonu da nestane a oni nesmiju sprovodit zakon i probat ka ulovit :toothy3:
aeroxtuning:
--- Citat: ivan007 - 21 Veljača, 2010, 16:55:30 ---znaci on smije bjezat i oduprjet se zakonu da nestane a oni nesmiju sprovodit zakon i probat ka ulovit :toothy3:
--- Kraj citata ---
pa po pravilu i zakonu bi to trebalo tako ici,ali bolje pustit takve vozace neka idu nego obogatit drzavnu blagajnu za npr 2000 kn koje ce tako i tako posluziti nekom ministru za kupnju bmw-a ili audija,vrijedniji je zivot od svega,ja mislim.....reko sam sto se tice vecih motora,a skuteri do 50 ccm su uvijek na meti,ja evo prvi ne zelim stat,jer uvijek imam losa iskustva,lole mi traze 500 kn pa da ne pisu nista,ja kazem pisi bokte,svejedno necu platit kao i nista dosad i samo ga iznerviram......medju cajima je 99 % poluproizvoda...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju